Tylösand

Hej fina ni.
I torsdags så pussade vi våra små hejdå, Duni sov hos mamma & pappa och Jullis hade sällskap av sina bästisar här hemma och Della bunkrade upp med en extra assistent under nätterna. ?❤️ Sen begav vi oss mot Skåne, först Ängelholm och sen vidare mot Halland och Tylösand.
Har aldrig fått ett så fint och varmt bemötande på ett hotell förut. Verkligen världsklass. ??

Upptäckte att Gösta bitit i min väska.. och konstaterade ännu en gång att det är väldigt tur att han är världens sötaste & snällaste gosebjörn.

Efter att vi kollar runt lite på hotellet och fått veta lite om dess historia så gick vi upp till rummet.
Och vilket rum sen.. MAGISKT! Kolla utsikten. Till alla er som frågat om specifikt vårat rum så bodde vi i rum 414 ???‍♂️??‍♀️?

En glad älskling ❣️
Vi bytte om till morgonrock och gick ner till spat. Jag hade bokat in en Ansiktsbehandling med kemisk peeling ??‍♀️ Såååå skönt. Höll på att somna. När jag kom ut igen satt David och väntade med varsitt glas champagne ??

Vi satt länge och bara kollade på utsikten. Så otroligt fint. Som en tavla. ?

Sen ville David bada. I havet. 24 oktober.. så vi gick ner till stranden.

Sen gick vi en lång promenad längds vattnet. Hand i hand. Så himla mysigt. ❤️

Efter den uppfriskande promenaden/badet så gick vi upp till spat igen. Där låg vi hela kvällen. Pratade om tiden som varit och tiden som nu kommer.. pratade drömmar och tankar över lag utan att bli avbrutna utav någon mini version utav oss själva som vill ha uppmärksamhet. ?❤️

Till middag åt vi en tre rätters inne på Leifs resturang. Så gott! ??? I restaurangen hade de samlat massor av Per Gessle’s gitarrer (han är delägare i hotellet), guld skivor och även brev från producenter som gett avslag innan han blev känd. Lite kul att läsa faktiskt.

Somnade som stockar till ljudet av vågor som slog mot stranden. Och vaknade på morgonen av samma ljud. Underbart!

Detta är vad jag kallar ” a room with a view “ ?

Vi låg länge och drog oss i sängen bara för att vi kunde.. sån lyx. Sen blev det frukost. ??

En av de Bästa hotellfrukostar jag ätit. Omeletten gjordes på beställning ? ?????☕️
Sen blev det spa-mys hela dagen.

Till kvällen åkte vi in till Båstad för att äta middag tillsammans med Julia och Dennis + deras lilla Zelda. ❤️ Det var mysigt att ses igen.

I går var det sen dax att checka ut och åka hem efter två nätter av väldigt god sömn. ❤️??‍♀️??‍♂️
Ser redan nu fram i mot att ta med mig hela familjen till Tylösand hotell i sommar. I vattnet var det jääääätttteee långgrunt vilket passar fint för Duni. Tror även att Della skulle kunna följa med dit och trivas fint. ??? ( även Gösta fick vara med ) Så bra! Kan se mig honom springa som en dåre på stranden.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.