Underbara dag

I går åt vi mitt favvo snacks just nu, Kalix löjrom med créme fraiche, salt & peppar och finhackad rödlök ??? Lite manchego ost och färska fikon. Som jag längtar till all god tapas jag kommer kunna smälla i mig snart ?.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Idag vaknade jag vid halv 8 efter att ha varit uppe ett antal gånger i natt, känner mig sprängfärdig nu ?. Dellis var redan vaken så jag väckte Julli och David och åt frukost, sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut i det fina vädret. Vi rotade fram Dellas  bärsele som David fick hänga på sig sen gick vi ut i skogen. Så himla härligt och Della älskade det. När vi kom tillbaka in så kom Jocke & Åsa för kaffe och mys i solen. Sen har jag suttit där ute på altanen hela dagen, solen har verkligen värmt idag. Underbart ?☀️??. Mot eftermiddagen kom mamma och pappa, vi har fortsatt att hänga ute i solen. David och pappa åkte för en stund sen och köpte massa gott tills i kväll. Det blir röktmakrill till förrätt och sen laxwallenbergare till huvudrätt ? Mums!
37E9FC55-6DF4-46E3-B336-7317C616CC87 EC6ABB3C-8E49-43A0-BB06-27A5FCB35E73 FB95A56B-B490-4E08-A2FB-4541DA02CDA9 95A2A98E-BCBB-41F5-8109-E5CBAF40A73A

Puss Ditte

3 kommentarer om “Underbara dag

 1. Cissi says:

  Hej! Vilken härlig dag ni har haft☺. Jag blev så nyfiken på eran/ Dellas bärsele. Var kommer den ifrån? Har en liten/stor kille på 6 år med en cp-skada. Som älskar och våra ute, men de här med rulle i skogen är ju inte det lättaste..
  Varma hälsningar Cissi

 2. Alexandra says:

  Så fantastisk det ser ut ?
  Har också en fråga, har du något favorit “märke” på löjrom? Tycker det kan spela roll mellan dem olika. Vilken brukar ni köpa? ?

 3. S says:

  Hej. Vad använder ni för bärsele? Är det någon speciell för lite större barn? 🙂 såg himla praktiskt ut, skulle behöva en sån till min dotter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.