Unna dig vardagslyx med Glossybox

I annonssamarbete med Glossybox ?
Obs! Spoilers av produkter från Glossybox maj-box.
Hej finisar!
Har ni hört om Glossybox förut? Minns ni kanske till och med när jag var ansiktet utåt för dem? Det var ganska många år sen, 2015 för att vara exakt så jag förstår om många utav er missat just det.. meeeen så var det i varjefall ☺ och efter det valda jag att börja prenumerera på boxen för att jag tyckte det var sånt himla bra vardagslyx att få unna sig. Det är lika roligt och spännande varjegång man får boxen.. ” vad är det för produkter denna gång “. Plus att känslan av att få ett rosa lyxigt paket en gång i månaden är himla fin! ? Verkligen något jag tycker alla borde unna sig. Dessutom himla bra för oss mammor som kanske inte alltid har tiden att unna sig att gå på stan för att köpa skönhetsprodukter/ smink & skönhetsvård.. nu dimper det ner små överraskningar i brevlådan istället. ???
Med koden DITTEMAJ20 får ni 20% på rabatt på första boxen vid köp av en löpande prenumeration, eller på hela beställningen vid köp av 3, 6 eller 12-månaders prenumeration! Erbjudandet gäller hela maj månad ut. Klicka HÄR för att ta del av erbjudandet.Den här månaden är min favorit ansiktsmasken ?? sååå skimrade len hy efteråt??
( så här såg omslaget på Glossybox mag ut när jag var med :

Känner ni igen mig? ??

Puss Ditte

3 kommentarer om “Unna dig vardagslyx med Glossybox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.