Urg

Krypit ner i sängen med en kopp varm choklad i hopp om att det onda ska släppa.. bebisen gör kullerbyttor och helt ärligt talat AJ!!! Kommer dessutom åt någon form av nerv som gör att jag mår illa. Samtidigt mysigt att känna att den rör på sig där inne.. men har ni några bra tips mot smärtan?
Min kudde som jag fick hem förra veckan har verkligen hjälpt mig, skulle förmodligen inte kunna sova utan den heller då min foglossning bara tycks bli värre. Den är verkligen toppen och ger bra stöd precis där man vill ha stöd ❤️??
Nu vila lite innan resten av familjen kommer hem från jobb och vänner.
IMG_4769 IMG_4770

Puss Ditte

5 kommentarer om “Urg

 1. Anne Mette says:

  Hej hade foglossning så ja vet vad ont du har. Använd bälte det fuskade ja med-gör inte det. Dammsug inte!! Fick akupunktur som hjälpte. Sen vetekudde som ja värmde mot smärta, hade väldigt ont i min mage hela graviditeten har Ibs. Så ja la vetekudden på hela tiden.
  Sen använder ja tens idag mot min ryggsmärta jättebra och vet att min syster hade det när hon va gravid.

 2. Lina Björn says:

  Hej! ?
  Se till och var rädd om dig och tänk på hur du lyfter o rör dig för, jag är ledsen, men foglossningen kommer inte bli bättre.. den blir bara värre ?❤ jag fick hjälp av min sambo att klä på/av mig, ta mig ner o upp från toan likaså sängen mm.. hade till och med krycka/or ibland på slutet.. använd foglossningsbälte så tidigt som möjligt och slarva inte med den!! Den hjälper mer än vad man tror! ? jag började med bältet redan i vecka 17-18.. Gick till sjukgymnasten och fick även en massa övningar som jag skulle göra.. jag provade även tens, men gillade det inte…
  jag hoppas du hittar ett sätt för att få smärtan att bli lindrigare!
  Ta hand om dig och vila mycket ❤ kram

 3. Jenny says:

  Hej
  Har länge letat efter en liknande filt som den gråa typ flätade/stickade du har i sovrummet men hittar ingen som är lika fin. Blir galen snart!!!
  Vart har du köpt din (måste nog härma dig)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.