Urk

Här ligger vi, trötta, ledsna och rädda.. riktigt skit natt har vi haft. Vid 03.30 kom ambulansen.. David och Della swishade i väg och min mamma kom så fort hon kunde för att vara med Truls och Jouline som sov tryggt i sin säng ❤️. Jag packade alla Dellas saker och åkte sen in efter dem, när jag satt där på vägen i den kolsvarta natten så slog det mig så som det alltid gör, hur många gånger vi åkt där på just de vägarna med hjärtat i halsen och tårar i ögonen. Nu har vi ivarjefall sovit lite, mest Della ❤️ Vilket är bra.. får se vad doktorerna säger när de kommer för att ronda men vi stannar nog här ett tag nu. Ska fortsätta viska i hennes öra hur bra hon är och alla krya hälsningar hon får och hur otroligt älskad hon är nu medans hon sussar. ❤️ Min lilla krigar prinsessa.
Processed with VSCO with b4 preset

Puss Ditte

13 kommentarer om “Urk

 1. Emma says:

  Usch vad jobbigt för er alla..Jag förstår din känsla precis då vi också fått åka ambulans flera ggr akut till Lund med vår dotter som föddes allvarligt sjuk.Så känner igen mig i det du skriver när man packar ihop allt och sätter sig i bilen,alla tankar som far runt i huvudet under tiden.
  Skickar en stor styrkekram och hoppas fina Della kryar på sig snabbt.
  Hälsningar Emma

 2. Helena says:

  Della ❤️
  Tänker på er och skickar massa önskningar att Della snart mår bättre! Vilken fantastisk liten prinsessa ni har?

 3. Tove says:

  Hej Ditte.
  Jag känner inte dig, men har flertalet gånger trillat in på din Instagram senaste året och mer och mer medvetet börjat läsa om dig och din familj. Har följt din blogg nu ett tag och läst artikeln i mama. Jag vill bara säga att jag är så otroligt imponerad av dig, ärligt talat räcker inte det ordet till (har suttit med tårar i ögonen ibland och överröst dig och din familj med beröm för min man) jag kan inte tänka mig hur eran oro känns för Della under infektions perioder men jag VET hur förjävligt det är – jag jobbar som barnsjuksköterska och ser varje höst/vinter hur varenda liten förkylning kan vända upp och ner på allt för familjer och barn som inte kan tackla dessa för oss andra simpla snoriga tider.
  Jag följde även dig mer när ni förlorade ert barn vid förra graviditeten. Även då kunde jag inte låta bli att förundras av dig och din familj och er styrka tillsammans. Det är så vackert! Och vill gratulera till denna graviditet, du ser fantastisk ut – strålar verkligen!! Jag väntar själv mitt första barn (som kommer närsomhelst, är beräknad på söndag). Jag har tacklats med sjukdom själv och graviditeten har varit kantad med mycket oro men nu är vi på upploppet.
  Stort lycka till och jag kommer att fortsätta följa dig med samma beundran! Tack för att du delar med dig.
  Kram

 4. Madde says:

  Eran starka fina tjej! Ni är så starka ❤️. Vilket team! Styrke kramar från en mamma som inte ens kan föreställa mig er vardag!

 5. Therese says:

  Åh denna lilla krigartjej alltså! Jag blir så ledsen när jag ser vart ni är o håller alla fingrar o tår att hon piggar på sig snabbt så ni får fira en mysig jul hemma. Älskade lilla stumpan <3!!! Stor kryakram till Della o stor styrkekram till er <3

 6. Sofia says:

  Åh hoppas Della kryar på sig snabbt nu.Fina prinsessan.Stora kramar till er❤️❤️❤️

 7. Petra says:

  Hoppas Della kryar på sig snabbt. Er fina prinsessa. Stora kramar till er.❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.