Vackra blommor

God morgon, redan Onsdag.. hade en väldigt bra dag i går. Hade sällis av Davids lillebror på jobbet och fick väldigt mycket gjort. När jag kom hem möttes jag utav min lillasyster och Julli som hade myst tillsammans hela eftermiddagen, gjort läxorna och övat på engelska. Himla fint att ha en sån bra lillasyster som vill hjälpa Julli. ❤️ Hon ser ju dessutom väldigt mycket upp till Nenne så hon blir alltid så glad när hon får hjälp av henne. Della kom ut i köket och hjälpte mig att laga sparris risotto till kvällens middag, vid 18 kom Stina och Niklas. Super mysigt, vi hade julmusik i bakgrunden och efter maten fixade David glögg och jag dukade fram pepparkakor, mögelost, färska dadlar, fikon och en hel del annat gottit. Soffhäng med en tänd brasa och fina vänner på en helt vanlig tisdag ❤️??
Vaknade vid 02.20 och kunde inte somna om, så idag är jag liiite trött. Börjar med en kopp té i soffan sen ska det jobbas, planera och ta fram produktblad står på schemat.
Är lite smått kär i min bukett från Gullvivans design, tänker mig att så här ska mina små juldukningsbuketter se ut. Som jag längtar tills man får börja ta fram julen på riktigt.. inte långt kvar nu. Nästa vecka kommer jag börja förbereda ?
IMG_5469
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Vackra blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.