Vad är du tacksam över idag?

Frågan ställde jag till er i mitt senaste instagram inlägg. Fint att få läsa om vad ni var extra tacksamma över just då.

Jag själv var väldigt tacksam över att varje morgon få dricka mitt morgonkaffe med den finaste personen i livet, min man. ❤️?☕️

Min klippa, trygghet och förebild i väldigt mycket. Snällare och finare person får man leta efter. Blir ofta imponerad över hans driv och engagemang i saker han tar sig ann. Tänker många gånger vilken tur jag hade som träffade just honom.. att han blev min och vi blev Vi. ❤️

Världens finaste. ❣️

I går var en bra dag, vi tog det lugnt hemma. De nya möblerna till Dunis rum hade kommit så vi åkte och hämtade hem dem. Så fina! Ett bord och två små söta stolar från Solheminredning

På eftermiddagen kom Nenne, Nanette & Jim de hade med sig Ella. Det skiljer 1 år ganska exakt mellan Duni och Ella, de leker väääldigt bra tillsammans. Så roligt ? Duni var väldigt lycklig efter en hel vecka utan lek med kompisar. ❤️ Vi fikade på semla och pratade ikapp, det kändes som det var längesen vi sågs nu.

Till kvällen åkte vi hem till Jessica och Adde ❤️ För middag och mellomys. Skrattade som vanligt så tårarna sprutade. 

Ikväll kommer en ” veckans matlista ” här på bloggen, så håll utkick. 

Puss

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.