Vad är ett liv värt?

Grät så mycket i går när jag kollade på kalla fakta, både av ilska och av ren förtvivlan. Har sån avsky till människorna som bestämmer i vårat land. Att de tycker sig ha rätten att stå och döma folk till döden. JA för det är precis det dem gör! Som jag skrivit förut, hela våran familj skulle gå under utan assistansen! Och det sker dagligen hos andra familjer som nu får avslag för att Stefan och Åsa vill få bukt på fusket. Jag Blir så matt!
Läs gärna det här inlägget jag skrev förut & om du inte kollade på kalla fakta i går så gör det.. och tänk en eller två gånger innan du går och röstar nästa gång!
Fattar dem inte att vi dör utan assistansen “

Puss Ditte

4 kommentarer om “Vad är ett liv värt?

 1. Josefine says:

  Jag grät floder jag med och tänkte på er. Skickar kärlek och är GLAD ni får assistans men önskar såklart att alla fick det. Det är helt sjukt sjukt sjukt FEL att ett eventuellt fusk ska straffa de oskyldiga. Jag skäms verkligen över hur människor behandlas. Kämpa på ni fina familj <3

 2. malou says:

  Helt galet såg det oxå vad är det för ett samhälle… vad ska man rösta på för parti som är människo- friendly? Politikerna har sina skyhöga löner och alla förmåner undrar om dom ens en gång fattar vidden av hjälp o assistens när man är i er situation… Vi får hoppas att vinden vänder o att alla får den hjälp de behöver.. för som du sa.. det gäller liv eller död… Heja heja för Della och alla andra…

 3. Amanda Näslund says:

  Kolla repris på tv4play idag, hann dock inte titta klart. Jag jobbar själv som personlig assistent, skulle aldrig förstå känslan men därmed förstår jag att det är helt sjukt. Jag önska att de som bestämmer får komma ner på jorden, prova på att vara ”mamma” eller ”pappa” vara med ett barn funktionsnedsättning. De hade aldrig klarat 1 vecka ens- det är just det som jag tycker är så sorgligt. Hur de kan bestämma över saker de inte har koll på. Så sjukt!!

 4. Emelie says:

  Det är så fruktansvärt fel och skevt på så mycket i samhället just nu, & mitt hjärta blöder för att det i slutändan alltid drabbar de som är i störst behov av hjälp. Stor kram till er fina familj!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.