Vad jag helst yogar i

Inlägget innehåller adlinks ❣️
God morgon, har precis smugit upp före alla andra.. duschat och nu sitter jag i soffan med en kopp té & tänkte skriva ihop en inlägg med lite plagg jag gärna yogar i. Mysigt är prio för mig. Och jag har gärna ett par raggsockor på mig under yogaklassen. Vissa saker jag tipsar om idag är på 50% rea ??
Den här croppade tröjan. Ser så mysig ut! gillar att den är kort, då kan man ha en längre t-shirt som syns under.

Sport topp. Ett måste..

Jacka in och ut ur bilen.. ja man blir frysen av lugn yoga. I varje fall jag.

Super mysiga leggins. Tycker ofta att leggins trycker i magen, vilket inte är så skönt. Men inte dem från Filippa K.

Kanske inte medans man yogar.. men efteråt. Hur mysiga?


Puss

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.