Vad låg i chanel påsen?

Jaaaa frågorna har haglat in, ni är så fina❣️ Självklart ska jag visa vad jag köpte till mig själv när vi var i Köpenhamn.
Jag älskar väskor och kläder, för ett tag sen så rensade jag hela min garderob. Skänkte bort 7 väldigt stora ( ni vet sånna svarta plastpåsar ). Och bestämde mig då för att inte spontan köpa kläder. Utan planera min köp. För att bara ha sånt som jag använder i garderoben. Och för att svara på frågan vart jag köper mina kläder; jag köper jeans från Levis och carlings, leggins från lager 157, tröjor/hoodies från carlings & acne & zara, klänningar hittar jag ofta på Massimo dutti, alla cashmere plagg är från soft goat. Som ni redan vet vid det här laget så tänker jag alltid bekvämt före fint, om det sen kan vara både och är det ett stort plus. ?
Men åter till vad som fanns i påsen.
Det blev en drömväska, Limited edition i just det här mönstret.

En boybag. ?❤️??? Den passar till allt, och längden är helt perfekt. Älskar den.
Puss

Puss Ditte

3 kommentarer om “Vad låg i chanel påsen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.