Vad ska ni äta i veckan?

Hej ❣️
Det blev en ganska trött dag här hemma. Ambulansen kom och hämtade Della och David på förmiddagen.. även fast jag kände att det var det bästa och att jag inte var rädd, för det kändes stabilt så är det alltid jobbigt. Man vänjer sig aldrig. ❤️
Men Jullis och Duni har hängt hela dagen, så jag fick gå en lång prommis med Gösta medans de tittade på film. ❤️
Men, jag lovade er en “veckans matlista” och mitt huvud har verkligen inte fått ihop tankarna. Så jag tipsar er om den HÄR listan. Den kommer jag att utgå i från när jag ska handla maten i morgon. Är riktigt sugen på laxen med mango salsan. ?? Hoppas ni hittar något som faller er i smaken. Gillar ni att det är mycket fisk och vego rätter? Ska knåpa ihop en ny lista till nästa vecka.. Men nu ska jag krypa ner i sängen. Alla mina älsklingar är hemma igen. Det blev en lång dag på sjukhuset för Della och David. När de kom hem igen och hon rullade in på sitt rum drog hon en djup suck av lättnad som att ” åh vad skönt, äntligen hemma igen ” lilla älsklingen. Mamma, pappa & Nenne kom över ikväll. Jullis ville spela kort så det roade vi oss med. Mysigt att avsluta kvällen så. Alla tillsammans ❤️???❣️
Hoppas ni haft en mysig helg.
Puss

Puss Ditte

2 kommentarer om “Vad ska ni äta i veckan?

 1. Sandra says:

  Skönt för er alla när hela familjen är hemma♥️
  Vi äter endast vegetariskt och fisk så jag önskar inga andra recept.
  Tack för att du inspirerar!
  Hälsningar Sandra

 2. Sara says:

  Det är jättefint med dina mattips. Det är så uppskattat med ny inspiration ?
  Skönt att hela familjen är tillsammans igen. Tror aldrig det går att “vänja” sig av med oron för sina älsklingar. Ni är en fantastisk och härlig familj att få följa i både det goda och mindre roliga ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.