Vågar man tro att det är vår nu?

Vilken härlig dag. 9,5 grader varmt har vi haft här idag.
Började morgonen med att vara taximamma i vanlig ordning. ? Fast innan det gick jag en skogsprommis med Gösta, himlen såååå fin. Som att den brann i rosa.

Sen lämnade jag och David Duni på förskolan tillsammans. Sen åkte jag hem till Anna på frukost. ❤️ väldigt efterlängtat. Se så fint hon fixat, väldigt gott var det. ??

Efter det hämtade jag upp Nenne och åkte till Sigtuna för ett möte. Jobbade och svarade ikapp på Mail. Efteråt gick vi en härlig promenad längds vattnet. ❤️
Gösta är en stor hund, men han tror inte att han är det. ? Han vägrar hoppa ner från bilen. Så jag får alltid bära honom.

Sötnos. ❤️

Sen ringde dem från förskolan, magsjuka!!! ??? Inte Duni.. tack och lov. Men dem är så fina och ringer oss vid minsta lilla så vi kan få avgöra om vi vill hämta hem henne eller inte. För att inte Della ska smittas. Så jag åkte och hämtade henne på en gång. ❤️
Så i morgon blir hon hemma med mig, förmodligen blir hon hemma hela veckan. Vill inte riska något. Usch hatar verkligen magsjuka. Bläääää.
Avlastade dagen hemma hos Jessica och Adde, har skrattat så tårarna spurtat och magrutorna blivit några fler. Perfekt avslut på dagen. ❤️
I morgon åker vi in till stan jag och Duni, ska klippa till håret lite och luncha med en vän efteråt. Hoppas på lika fint väder då ?
Puss och hoppas ni haft en finfin dag.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.