Valborgsfirande

Hela min instagram fylldes av mingel på stan, forsränningar och f*lla i går. Själv satt jag hemma och jobbade. ? Gick en lång promenad med Gösta och åkte sen för att köpa en vårbukett hos Gullvivan. När jag kom hem var David redan hemma så vi åkte tillsammans och hämtade hem Duni. ❤️ Sen handlade vi inför kvällen. ”Lyxpasta” stod på menyn. Så gott. ?? Och se så fint David gjort;

Han är den som oftast lagar mat när vi har gäster och på helgerna. ???
Visst är buketten magisk ?
❤️

Min älskling, så fin. I går kunde jag dock ha sålt honom på blocket för en billig peng ??? Han retades hela tiden. Kittlas och pillar på mig heeela tiden. Bara för att just RETAS. Och säger att jag är fin en gång var tionde minut. Lyx problem hör jag ju nu när jag skriver det men i går så retade det gallfebern på mig.

Hur som helst, vi hade en väldigt mysig valborg tillsammans med barnen + Jullis två kompisar och Nanette & Jim ❤️

Idag ska vi bara vara hemma och mysa. Vädret är inte på topp så Duni och jag börjar dagen med frukost i soffan och My little ponny på tvn. ? sen ska jag pyssla i Dellas rum som är klart, bara små fix kvar ???? Det blev så bra såååå bra! Så lycklig i mammahjärtat.

Visar er sen.

Puss

Puss Ditte

2 kommentarer om “Valborgsfirande

  1. Ulrika says:

    Låter som ni haft en mysig Valborg!
    Måste fråga, jag såg sånna små skålar ni har med pinjenötter etc i men jag minns inte vart jag såg dom och letat. Vart köpte ni era?
    Jätte härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.