Väldigt besviken 

Swosch så var helgen över, en väldigt fin en. Väldigt mycket handboll för Jullis dock ? i fredags var det träning två gången då hon fick träna med flickor 05 också, i lördags var det tre matcher med flickor 05 och idag har vi varit i Rorsersberg hela dagen och direkt efter det åkte vi till Alsike hallen. Sport för barn ska vara kul, för alla egentligen men ju äldre de blir destomer seriöst blir det. Nu är de bara 11 år då tycker jag att det viktiga är att de ska ha kul.  Hur tänker ni? Vi upplever att det är så att de ”toppat” lagen, ett lag med dem som är lite modigare, vågar skjuta, passar lite mindre och kör på och ett lag med dem som inte utvecklats lika snabbt eller vågar ta för sig lika mycket.. vilket jag inte alls tycker är okej. Det gör mig påriktigt ledsen. David med, har är väldigt upprörd.. han själv slutade spela hockey när han var liten pga just detta, att tränare toppade lagen och han fick aldrig spela för han var mindre än de andra.. mobbning enligt mig. Något som jag aldrig kommer acceptera. Det gjorde inte Davids pappa heller utan han ställde sig upp inför tränare och alla föräldrar och sa precis vad han kände och tyckte. Sen åkte de aldrig dit mer. Ska det behöva vara så?! Jag blir förbannad! Sport ska vara kul! 
Oavsett så har dagen varit bra, vi har umgåtts och mysigt mellan matcher och ikväll gosat med både Bella och Nenne ❤️ ätit gott och nu ligger alla små och sover. Jag ska också krypa ner i sängen, väldigt trött som vanligt ?? 
I går blev en mattdröm sann, åkte in till Sthlm med lillasyster och köpte en som jag suktat över väldigt länge. Från dusty deco, super stor och super fin! 3×4 meter perfektion. Trodde inte vi skulle få in den i bilen med det gick ??? här ser ni lite av den ( och en väldigt söt Duni ) : 

Puss Ditte

5 kommentarer om “Väldigt besviken 

 1. Nina says:

  Det är ju hemskt att vi år 2017 håller på så! Sport ska vara kul precis som du säger! Usch vad ledsen jag blir utav att läsa detta. Hoppas det löser sig till det bästa. Kramar

 2. Emili says:

  Var med om samma sak när jag spelade handboll. Ganska knäckande för självförtroendet när man är i den åldern. Som tur var hade vi i “B-laget” en säsong med underbara tränare som lyfte upp oss alla och vi hade så roligt på träningarna. Och alla fick en sjölvförtroendeboost som hette duga.

 3. Karin says:

  Är precis så i min sons innebandy lag också. Barnen är 10-11 år och medvetna om att det är på det sättet.
  Tycker inte heller att det är ok,

 4. Madeleine says:

  Såå tråkigt att höra verkligen!!! Håller helt med er. Jättefin matta! Duktig Duni som kan sitta själv, när lärde hon sig det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.