Vänner

God morgon ? I går var det full rulle här hemma hela dagen, vi hade gå-träning med Dellis på förmiddagen sen kom Davids jobbarkompis förbi med hans dotter Elsa. Jullis och hon spelade backgammon medans vi drack kaffe. Vid lunch komma mamma och pappa, Nanette och Jim ❤️ vi åt rester från midsommaren och mamma slängde ihop en god marängtårta till fikat ???. Mitt under fikastunder så skriker Sesen som har Della i knät ” Ditte Ditte Ditte Ditte daaaavid!!!! Della har tappat sin första tand ” jag flyger fram och får tag i den ? blev så glad att det var svårt att hålla tårarna borta, tänk va! Min stora tjej har tappat sin allra första tand ❤️❤️❤️❤️. Vi la den i ett glas och idag har såklart tandfen kommit.

Vid 17 åkte vi hem till våra fina vänner Sofia och Goran, åt god mat, skrattade massor och njöt av ännu en väldigt härlig sommarkväll. ❤️

Pratade med min vän Åsa om just det där med vänner, att man med tiden lärt sig att sålla bort dem som bara tog energi och fick en att må dåligt och nu bara ha dem man verkligen trivs kring, dem man till 100% kan vara sig själv med, dem som ger energi och som man verkligen vill lägga sin tid med. ❤️ Det är jag extra tacksam över nu, alla våra genuint fina vänner. Livet är förbaskat fint med alla dessa runt om kring oss. ??❤️
Vi ligger fortfarande i sängen, Duni och David somnade precis om och Jullis har inte vaknat än, Della och Truls är ute och går på morgonprommis och jag ska smyga upp och börja plocka fram frukost, Anna och Henke kommer snart. Jag ska hjälpa dem att skriva på två griffeltavlor inför deras bröllopsfest som är nästa helg ? lääängtar! ❤️ Har hittat en jätte fin klänning som jag tänker ha på mig, duni kommer matcha fint i små trosor med volang och en söt klänning. Visar er i ett inlägg senare i veckan ?.
Hoppas ni haft en mysig helg? Det har vi, kommer spara den här i minnesparken och ta fram när det blir lite jobbigt sådär någon dag i november. ?
Duni sover skönt i hänggungstolen ute under altantaket medans regnet öste ner. ❤️

Pappa och Dellis kramas i soffan, bästa morgonrutinen ❤️.

Puss Ditte

4 kommentarer om “Vänner

 1. Therese says:

  Tårarna rinner när jag ser världens sötaste lilla tjej som tappar sin första tand, SÅ stort ???! Ge henne en stor kram från mig!!!
  Det värmer så att se ert förhållande o hur fina ni är mot varandra! Jag lever i ett förhållande där jag inte existerar alls o får ingen bekräftelse på att jag gör ngt som är bra trots att jag sköter allt gällande vårt hem o vår dotter! Men så fint att se all den kärlek ni ger varan! Tack för en så fin blogg!!!
  Kramar till er

 2. Linn says:

  Kunde inte sagt det bättre själv 🙂 Man får sortera även i sin vänskapskrets och bara behålla fina vänner som ger energi och som man kan skratta och prata om allt med. De vännerna är ovärdeliga <3
  Kram 🙂

 3. Elisabeth Olofsson says:

  Vid tillfälle sätt gärna ut receptet på din goda sangria som du skulle lägga ut? Fin blogg du har

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.