Vår kaffebebis

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet.

Jaaa så i går föddes min och Davids kaffebebis. Med dunder och brak. Kan man säga. Alltså wow. Är helt mållös över vilken respons vi fått. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunna drömma om hur bra detta skulle bli. ???❤️ Så TACK från djupet av mitt hjärta till varenda en utav er som överöst oss med kärlek.

”Så kom den dagen. Som vi väntat så länge på. Våran kaffebebis föds idag. ☕️❤️ Kaffe och hjärnor… För oss var det självklart att det var såhär det skulle bli. 

David är uppvuxen med kaffe i vällingflaskan och är på riktigt en av de kunnigaste jag träffat på i den branschen. Och för 8 år sen fick vi ju våran krigarprinsessa Della. Som föddes med en hjärnskada. 

Så när vi pratat fram och tillbaka om vad vi vill jobba med när vi blir stora så har det alltid varit på tal.. Beans and brains.  Något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. 

Tänk att kunna fika och samtidigt göra nytta.. alla som har en hjärna borde tycka att det är en toppen idé. ??❤️ Så för varje sålt kilo utav vårat kaffe skänker vi 10kr direkt till @hjarnfonden_sverige . Bara det borde få fikastunden att kännas ännu mer världefull. ☕️?? Följ oss på vår resa @svanfeldtscoffee och tagga gärna din fikastund med: #beansandbrains ”

I går hade vi vårat event, huset fullt av inspirerande människor för en extra betydelsefull fika. ?☕️

Anna kom och pratade om vikten av att koppla bort och vara i nuet. ??❤️

Dukning och stylingen stod Sofia för. ??

Hjärnfonden var såklart också här och berättade om deras viktiga arbete. Jag har märkt att det är många som inte vet att Hjärnfonden innehåller ALLT som har med hjärnan att göra.. tex ADHD, beroende sjukdomar som tex alkoholism, ångest, demens, epilepsi m.m ?❤️
Vi är otroligt stolta över att få ha med dem i detta. Att få skänka och kunna göra skillnad.

Också så otroligt stolt och glad över alla våra ambassadörer ❤️ Ni kan såklart läsa mer på vår hemsida: https://svanfeldtscoffee.se

Vi har valt att ta fram 250 gram påsar för att behålla den goda smaken. Man köper 1 kg och får då hem fyra stycken 250 grams påsar ❣️☕️

Idag är vi trötta men väldigt glada här hemma. ❤️☕️

Nu börjar vår kafferesa ??

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.