Våra morgonrutiner och Thaiboxning

God morgon ❤️
Våra morgonrutiner har automatiskt blivit så mycket bättre nu när Duni börjat förskolan. Vi går upp varje morgon vid 07, byter blöja och klär på oss. Duni leker med Della en stund medans jag kokar ägg och gör i ordning frukost till oss. Jullis fixar sig och kommer sen och gör mig sällis. ❤️
Efter frukosten borstar vi tänderna, kollar lite på Trolls eller Gruffalon och myser i soffan. Vid 08.40 går vi eller så tar vi bilen till förskolan. ☺️
Idag ska vi dit igen, Duni fick vara hemma i går eftersom hon varit snorig och lite skruttig under helgen. Men idag är hon som vanligt igen. Så nu ska vi kicka igång den här dagen. ❤️

Älskar mina och Jullis kvällsrutiner också, typiskt höstmys. Att tända ljus och dricka Vårat favorit te och prata om dagen som varit. Idag börjar hon och David på thaiboxning.? så peppade båda två. Jag och Duni följer med och tittar. Kanske att jag också börjar men jag ska kolla läget först ?

Puss Ditte

6 kommentarer om “Våra morgonrutiner och Thaiboxning

 1. Charlotte Pålsson says:

  Shit va skoj med thaiboxning☺ får jag fråga vart ni ska börja nånstans?/Charlotte

 2. Caroline says:

  Börja med thaiboxning, det finns inget roligare! Har aldrig varit en träningsmänniska, gått på olika gym från och till men aldrig riktigt fastnat för nåt. Tills en kompis drog med mig på thaiboxning, nu är jag helt fast och vill inte missa en gång! Trodde jag aldrig att jag skulle känna så inför något som hade med träning och sport att göra? Tack för en härlig blogg, inspirerande och mysigt att kika in här varje dag! Ni verkat vara en underbar familj! Lycka till med alla nya rutiner nu i höst!

 3. Caroline Carlsson says:

  Börja med thaiboxning, det finns inget roligare! Har aldrig varit en träningsmänniska, gått på olika gym från och till men aldrig riktigt fastnat för nåt. Tills en kompis drog med mig på thaiboxning, nu är jag helt fast och vill inte missa en gång! Trodde jag aldrig att jag skulle känna så inför något som hade med träning och sport att göra? Tack för en härlig blogg, inspirerande och mysigt att kika in här varje dag! Ni verkat vara en underbar familj! Lycka till med alla nya rutiner nu i höst!

 4. Sandra says:

  Thaiboxning är livet! Driver en klubb nere i Växjö.
  Himla bra träning och otroligt kul. Hoppas ni tycker det är roligt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.