Våran helg

 
 

I fredags var vi hem bjudna till våra goa vänner och grannar Anna och Henke <3 vi åt god mat och skrattade massor, så himla fint att man kan hitta så bra vänner i sina grannar. Väldigt tacksam över det. I går gick vi upp och åt frulle sen packade jag in mig och jullan och massa Krigsgudinnor i bilen för att åka in till ny öppningen av Style by seiler och fina fina Malin som äger butiken tillsammans med sin man. Åh så himla kul vi hade! Masssssa folk kom och minglade och jag fick träffa massa fina följare från instagram som kom förbi och sa hej 🙂 jätte kul! Och vet ni vad vi sålde nästan slut på allihopa, fick åka och fylla på med flera. Så kul! Och det är inte ofta man hittar människor som man känner på en gång att ” den här personen vill jag alltid ha nära mig på ett eller annat sätt ” så kände jag med Malin direkt när jag träffade henne, i Torsdags! Så himla glad att hon kände det samma med mig. Dom finns, och jag har fått turen att ha några sånna nära mig <3 Jullis hängde med Malins dotter Vega som är i samma ålder hela dagen i butiken, och efter några timmar kom också david och hängde 🙂 Det är så fint där inne, hon har verkligen fått till det fint! Butiken ligger på S:t persgatan 26D, tycker verkligen ni ska besöka henne.

När vi skulle åka därifrån sa David att han hade fixat barnvakt ” – Jag har fixat barnvakt älskling. För ikväll vill jag visa min uppskattning till dig, för att du är den bästa tänkbara mamman till våra barn.” Alltså, han är verkligen världens bästa man <3 och han är min!  Han hade bokta bord på Altos, vi drack ett glas champange och åt saffransrisotto med grillad tonfisk, pilgrimsmusslor, tigerräkor,lax och sparris. Så gott! Sen tänkte vi gå på bio men jag var helt slut efter dagen så vi åkte bara förbi Sf, köpte varma chips och popcorn och åkte sen hem och kollade film i sängen.

Idag kom David, Jullis och Dellis och väckte mig, med jordgubbar och islatte och lemonad på sängen <3 Bästa sättet att vakna på, och jag som alltid (!) brukar vakna först eller vakna utav att någon rör sig i sovrummet sov som en stock. Trött mamma. Vi dansade till stockholm i mitt hjärta och mös en stund i sängen. Sen åkte vi in till Malin och butiken igen för att göra påfyllning av gudinnorna. Kramades och stod och pratade länge, sen vidare till stationen för att äta lunch. När vi var klara där mötte vi upp mamma och pappa i Bärlingen för att kolla Biskopsgårdens butik där ute. Sååå mysigt och så mycket fint! Nu har vi precis avslutat en mysig morsdagsmiddag tillsammans med min älskade mamma och pappa. Min mamma, fina lilla mamma <3 så otroligt omtänksam och som alltid finns där för oss, alltid oavsätt vad. Precis som min mamma är önskar jag att alla mammor var. Då skulle inga barn må dåligt. Och så ofta som jag tänker på att hon hade rätt, hon hade rätt med allt hon sa om hur det var att vara mamma. <3 Hon är min absoluta förebild, min stöttepelare och min trygghet.

Att vara mamma.. Är att vara så himla mycket, alla dagar i veckan. Det är absolut inte lätt och inte alltid så där fantastiskt som man trodde, men det är alltid värt det. Och den kärlek man känner till sina barn är sån där kärlek man inte trodde fanns, förens dom fanns där. Jag är så otroligt tacksam, att jag får vara deras mamma.. Inte bara när det är lätt och kul utan ALLTID. Hejja alla underbara fina mammor idag och alla andra dagar på året.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.