Våran helg 

God morgon solstrålar ☀️ Själv känner jag mig som ett ? trött, för ovanlighetens skull! Idag börjar jag med mina järntabletter igen som min fina Åsa köpte till mig. Kanske det hjälper lite mot tröttheten. 
Våran helg var himla fin, i lördags var vi bara hemma på förmiddagen, mamma & pappa kom och mös lite och Jullis var på handbollscup. Vid 15 åkte vi och hämtade upp Niklas och Stina för att sen åka på årets kräftskiva hemma hos Emma & Björn ❤️? som vanligt helt fantastiskt fint fixat!! Jag hade dock inte huvudet med mig riktigt ? snor två bilder från Nanette : 

Duni fick egen stol och leksaker och tyckte det var toppen att vara på kräftskiva: 

Super god mat och kött till en hel armé! Vid 21 åkte vi hem för att möta upp Jullis, väldigt sen handbollscup i lördags. Vi slängde oss i sängen allihopa ❤️? 
Upp tidigt i går för ännu mera handbollscup i Fisksätra, tjejerna var verkligen hur fuktiga som helst och kämpade på väldigt bra trots ingen avbytare och skadade spelare ❤️ 

Väl hemma igen så hoppade Jullis in i en varm lång dusch, jag gick och la mig och sov i en timme och David och Duni & Della städade käket och vardagsrummet ❤️❤️❤️
Till middag blev det oxfile med kantarellsås och klyftpotatis. 

På insta stories kan ni se världens gulligaste skratt video på Duni ??❤️ älskar bebis skratt!! 
Idag ska vi till Habliteringen för att ha möte med Dellas Psykolog… inför skolstarten nästa år. Hoppas det går bra, är inte super pigg på att åka på det här mötet själv.. men David kunde inte komma ifrån jobbet. Annars har vi inga planer alls idag ❣️ vilket är väldigt skönt då resten av vecka har något inplanerat varjedag. ( dock bara roliga saker ? så det gör inte så mycket ) 
Hoppas ni får en fin start på veckan! ?


Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.