Våran helg

Fredas, plockade upp mamma för att sen åka till regnbågen och plocka upp lilla dellis <3 sen vidare till sjukhuset hon skulle få botox i insidan utav låren. Jätte trött var hon och somnade i mit knä efter att ha fått embla där de skulle sticka henne. Lagom tills det var dax att börja behandligen vaknade hon, så himla typiskt hon har alltid sovit sig igenom det tidigare med hjälp av lustgas.. Men det gick jätte bra det här med, hon är ju helt otrolig. Lite ont gjorde det såklart och lite ledsen blev hon men vi lyssnade på babblarna och sjöng och direkt efteråt kollar hon på oss med sina stora bruna ögon som säger mer än alla ord i hela världen och ler. <3 lilla starka älskling. Vi åkte tillbaka till regnbågen och mös lite innan det var dax för mat och inhalationer, då smet jag och mamma iväg igen. Åkte och åt sushi och sen vidare för att mamma ville köpa skolavslutningspresent till Jouline. Åkte sen hem och mötte upp Anna och Alvin, plockade upp jullis från skolan och åkte sen till sigtuna för fika i solen och promenad vid vattnet. Åkte hem och handlade tillsammans och satte oss sen i solen på deras baksida, så skönt! 

Lördags tog vi sovmorgon och åkte sen in till stan för att köpa lite blommor och annat innan det var dax att åka hem till mamma och pappa för att fira sveriges nationaldag 🙂 mamma hade som vanligt gjort så himla fint och massa god mat. 

Igår åkte vi hem till mamma och pappa igen, åt hotell frukost sen vidare till uppsala och mormor och morfar för en fika och lek i deras park nedanför lägenheten. Jouline tyckte det var väldigt roligt, vi med för den delen. 😛 

Idag ska jag fixa hemma inför avslutningsfesten vi ska ha här i morgon sen ska jag åka in till stan och köpa lite blommor och fika med mickis <3 Imorgon på dagen ska vi till sjukhuset med Della igen och sen är det skolavslutning i Joulines skola och sen sooooommmaaarrlov. som vi har längtat. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.