Vardagslyx för mig

I annonssamarbete med Jolie Beauty.
Jag har fått äran att testa skönhetsprodukter från Jolie Beauty. Jag har tidigare inte testat produkterna men blev direkt intresserad utav samarbetet. Detta är helt klart min lyx i vardagen, att få stanna upp och unna mig själv med härliga produkter.
Jag har testat Moonlight catalyst ( ett serum som jag använder på kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Droppar några droppar i handen och smörjer sen ansiktet och halsen. ) som jag tycker väldigt mycket om för att huden känns redan efter en månad mycket bättre. Mer glans och det känns lixom nyare. Serumet vårdar och återupplivar varsamt din hud medans du sover. Gå in HÄRför att läsa mer om produkterna och komma till hemsidan.


Sen har jag även testat Leahlani Mermaid Face Mask ??? masken är som en superfoodsmoothie för din hud. Den är utvunnen från jord och nektar på Hawaii och hjälper till att vårda, rena, mjuka upp och vitalisera din hy. Den är full av näringsrik spirulina ifrån Hawaii, rå honung, premium chlorella och lysterförbättrande eteriska oljor som kommer att ge näring till varje enskild cell i ansiktet. Den hittar ni HÄR .

Inspirationen för sortimentet som Jolie Beauty kommer från Paris och både lyx och elegans ligger i fokus som jag tycker är viktigt – perfekt för att få unna sig mamma-lyx-tid. Produkterna är också ekologiska och innehåller bara bra och naturliga ingredienser!
Alla produkter har även en liten gullig berättelse till, tex Moonlight catalyst : “Vissa saker görs bäst i ljuset av månen och stjärnorna.”
Och Mermaid Face Mask “Dyk ner i denna blandning av smaragdgröna godheter och upptäck dess sjöjungfrumagi.”
????
Med koden DITTEXJOLIE så får du nu 15% rabatt på hela sortimentet med ord.priser. Rabattkoden gäller alla märken utom Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI och Josh Rosebrook. Hur bra?
Vad är din lyx i vardagen?

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.