Varför jag började blogga?

Får ofta frågan “när började du blogga?” Och “varför började du blogga?
Svaret är:
Det var knappast för att få ap-många följare, likes eller tummar. Det var för att skriva av mig, få rensa skallen och få ner tankarna på pränt för att för stunden, få bort dem ur den röriga, ganska grötiga och stökiga skallen..
Jag ville bli av med alla bokstäver som studsade i huvudet. Jag ville vara på en härlig plats, få fylla en blank sida med bokstäver, en plats bara för mig och mitt kaos.. Men det gick ganska fort och fler & fler hittade till mig och det där kaoset jag kallade livet. Jag började blogga när Della kom. Ju fler läsare som kom desto mer ville jag skriva om hur det är att få ett sjukt barn, hur det är att leva med ena foten i himlen och den andra i helvetet.. för att få andra att förstå. För att få andra att stanna upp i sin vardag och känna tacksamhet över det de har.. För att försöka sudda ut det fula med ordet CP.. för att utbilda.. på något sätt.
Och så har det hållit på.. jag och mitt stök i ca 7 år nu. Jag gillar det, hoppas även ni gör det. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Varför jag började blogga?

  1. Camilla says:

    Du og din familie inspirerer til å sette pris på livet man har. Følger deg fra Norge hver dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.