Vårinspo

I samarbete med Ellos så har jag plockat ihop massa fina saker som jag vill ha till hemmet i vår/sommar och även lite fint vårmode. Jullis vill ha mer ljusgrått i sitt rum. Så till henne har jag beställt lite kuddar att ha i sängen, en mysig fäll och sen har vi målat tavlor tillsammans.. gissa färgen? Rosa, inte skräckrosa utan mer åt gammelrosa/puder hållet. Blir jätte fint.
Till mig:
IMG_9488
FullSizeRender 2
Skärbräda i trä kan man inte få för många utav, perfekta för upplägg av tapas och bröd. Vita Vans kommer jag använda flitigt i vår och sommar, Jullis fick ett par svarta old school vans för någon vecka sen.. hon älskar dom och har använt dem varje dag sen hon fick dom. Stråväska som är sommarens “it” väska, perfekt att slänga ner handdukar, vattenflaskor, badkläder osv i sommar. snygg är den dessutom. Slitna jeans från Levis, kan man inte få för många utav.. Två bord i olika höjder som kommer att få flytta ut till uteplatsen i sommar.
 
Till Jullis rum:
IMG_9490 FullSizeRender 3
Fin “gammal” krukai den kommer jag stoppa en yvig parfymjasmin. Mysigt lammskinn i fin grå färg. Två kuddar från littlephant och en bordslampa i form av en kaktus, mysig belysning kan man inte få för mycket utav.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.