Vart tog den vägen?

Hej fina ni.
Tack för att ni dag för dag går in och tittar här även om jag just nu inte varit så aktiv i mitt skrivande. Tar på krafterna att skola in, för både mig och Duni ? Den här veckan har dock gått som på räls. Hon har inte gråtit en enda gång vid lämning. Såååå skönt. Hon vinkar hejdooo mama i frökens famn när jag går. ❤️ lilla älskling.
Jag har mest jobbat, och roddat här hemma. Della skolstart har blivit uppskjuten så hon börjar i nästa vecka. Vilket känns sååå läskigt, men kul. Fantastiskt kul. Jag hoppas verkligen hon kommer trivas. ❤️
Fredag idag, vart tog veckan vägen? ?
I tisdags kom Åsa och Jocke över på lite ost & kex och vin. Så mysigt. ??

I onsdags hade jag ett finfint gäng med människor här hemma som plåtade vårat hem. ????❤️ När Emma som har bloggen Whatdecoratesmyday ( som jag följt lääänge ) hörde av sig och bad om att få komma så säger man ju inte nej. Ska bli så kul att få se bilderna sen ?
I går var det så härligt väder när vi kom hem så vi åt glass och lekte ute vid poolen.

Idag blir det ännu mera jobb och sen tar vi helg, efterlängtad helg ❤️ bara massa mys. Börjar med att ha Lillasyster och Niklas över på middag ikväll. Och i morgon ska jag på hemligt äventyr med mamma pappa & nenne.. i morgon kommer även T. Briskemyr. ( en golvfirma från Norge ) och ska slipa våra golv i vardagsrum och kök ? lääängtar!
Hoppas ni haft en bra vecka? ❣️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.