Vecka 22

Gråa Tisdag.. fast egentligen tycker jag att den är allt annat än grå. Känner mig så himla tacksam över att få gå in i vecka 22. ❤️?? Bebis buffar runt och jag dricker kaffe med två av mina bästa killar i världen på jobbet, David & Kalle.
Annars då, jag mår bra.. förutom foglossningen så känner jag att allt flyter på. Får lite panik ibland men det har jag och min barnmorska fixat med torsdags/fredagsmys hos henne för att lyssna på bebis hjärta. Väldigt betryggande och skönt när tankarna skenar i väg. Känner att jag blir mer och mer andfådd, att gå upp för en trappa kan få igång flåset rejält ?? Magen växer och jag smörjer in varje kväll med olja. Har inte vägt mig en enda gång förutom på första besöket hos barnmorskan, vi äger inte ens en våg.. så jag har ingen aning om ifall jag gått upp nått. Trivs i ivarjefall med kroppen sonden är just nu och även om det är svårt att tänka sig att den ska bli ännu större så ser jag fram i mot det. Uggs är fortfarande mina bästa skor och mjuka sköna höga leggings med en mysig tunika och pälsväst över är också favoriter just nu, eller bara en skön oversize tröja och raggsockor..
Så här ser jag ut idag;
svart tunika från Gina tricot, grå tröja från ACNE, gråa korta uggs, halsduk från Ralph lauren, kappa från Zara. Halsband från Bluebillie.
IMG_5459 IMG_5461 IMG_5463

Puss Ditte

4 kommentarer om “Vecka 22

 1. Hanna says:

  Gud, jag längtar tills min bump kommer <3 Är i samma vecka som du, men ingen som inte vet om det kan ana att jag är gravid (vilket i och för sig är praktiskt då jag håller det lite hemligt på jobbet i väntan på att min ansökan till en tjänst förhoppningsvis ska gå igenom…)
  Men jag längtar. Det är så mysigt med den där magen, och att liksom SE bebis växa även på utsidan. Trodde det skulle gå fortare att få mage den här gången, men det verkar bli exakt samma sak som sist. Antar att jag har en sådan där bakåtvinklad livmoder.
  …det enda som är värre är foglossningen :'( Så det är väldigt kul att följa någon som går igenom samma process ungefär samtidigt och känna igen sig.
  Varmt lycka till med allt, och gud vad mysigt att få höra hjärtat lite extra. Skulle vilja ha en doppler hemma.
  Kram från Hanna

 2. Malin Rühmann says:

  Hej!
  Jag är mamma till sex barn. Under mina fem första graviditeter besvarades jag av hemsk foglossning. Vid min senaste graviditet kom jag i kontakt med en otroligt skicklig sjukgymnast som gav mig akupunktur en gång i veckan och foglossningen var som bortblåst. Helt klart det bästa jag gjort.

 3. Sarah says:

  Vad fin du är! Jobbigt med foglossning, men jag har hört att det är vanligt att drabbas i mitten av graviditeten och att den kan försvinna efter ett par veckor. Det gjorde den för mig som tur var, så nu är jag i vecka 24 och känner knappt av den längre. Förutom när man tränar, men det kan man ju skippa 😉
  Får jag fråga vart dina leggings är ifrån förresten? Har inte hittat några i bra kvalité! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.