Vecka 25

God morgon ❤️ Idag går vi in i vecka 25, känner mig helt okej. Är som jag skrev i går så otroligt tacksam över att få vara gravid fortfarande, varjedag som går är underbar och vi kommer ett steg närmre bf. ❤️?? I slutet av denna vecka väger bebisen i magen lika mycket som della gjorde när hon kom till oss, svårt att föreställa sig.. hon var ju så liten så liten och i magen känns det väldigt stort ? Men med Della kände jag nästan aldrig några sparkar.. här är det tvärt om. Det sparkas runt och buffas flera gånger per dag, det ger ett lugn. Annars då, lite krångligt började det bli att sova. Svårt att hitta en position som är skön, vaknar flera gånger utav att det gör ont i fogarna och beckenet. Men jag börjar acceptera det, att det kommer vara såhär och kanske bli värre. Jag gör övningar för att stärka muskler runt om kring och hoppas det kan hjälpa lite. Ska ta kontakt med Nikki också för att få lite extra hjälp, han är bl.a. Naprapat. ????
Smörjer magen med olja varje kväll i sängen, det är skönt. Vissa dagar kliar det massor och känns väääldigt tungt och andra dagar kan jag stundtals glömma bort att jag ens är gravid. Att ha ont hela tiden är dock påfrestande och i bland sviker humöret mig.. annars känns det som att hormonerna är under kontroll. De närmsta dagarna vet jag kan bli lite känsliga då det alltid brukar komma i efterhand när Della varit dålig och alla spänningar och nerver fått släppa lite.
Idag blir det jobb och sen lunch med Mormor ❤️
Hoppas ni får en fin dag ?
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

3 kommentarer om “Vecka 25

 1. Anna says:

  Hej! Vad mysigt med sparkar och graviditet ☺️ Tänkte höra var du köpt den fina tröjan? / Ann

 2. Pamela says:

  Vill du skriva lite om Della? Jag minns du skrev om nån infektion i vecka 9.. vad var det för infektion? Visst ni om det? Syntes inget avvikande på ultraljud? Hur ofta kände du sparkar och hur kunde du ens göra det om hon inte nu kan röra sig, eller kan hon? Är också gravid nu och man oroar ju sig för allt! Ni verkar vara helt fantastiska föräldrar. Beundrar er! Och Della är såå fin!Kram

 3. Sabina says:

  Jag har problem med diskbråck i ländryggen och har även problem med höften med ischias i vänster ben.
  Nu under min graviditet så har det hjälpt mig att sova med en lite hårdare dunkudde mellan knäna på sidan. Eller ligga i framstupa sidoläge med en lite tunnare kudde under benet man har framför sig. När jag vant mig vid kudden kunde jag sova hela nätterna med undantag för toalettbesök. Finns även gravidkuddar som är väldigt sköna, en vän till mig köpte en sådan under sin graviditet och den var guld värd för henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.