Vecka 30

Hej finisar ??❤
Började som sagt morgonen hos bästa Marianne på Auroramottagningen, vi gick igenom förlossningens olika faser och även vilken smärtlindring man kan använda i de olika faserna. Väldigt bra och givande möte tyckte både jag och David ❤. Känner mig om möjligt lite mer redo, dock så känns det väldigt stort och leskigt fortfarande. Men vi har flera möten inbokade och det känns bra. Vet i varjefall vad jag inte vill ha för smärtlindring och vad jag kan tänka mig att ta hjälp av nu och det känns tryggt och bra.
Efter mötet åkte jag förbi fågelsången och köpte semlor som jag sen tog med mig hem till mormor & morfar för en mysig fika❤. Åkte sen hem för att lämna Truls och pussa och krama på liten Della ❤Hon blev så glad när jag kom, älskar när hon visar reaktioner så tydligt, det är bland det bästa som finns. Böt hennes knapp och sen somnade hon ❤Och nu har jag kommit hem efter möte hos bästa barnmorskan ❣️ Bebis hjärta slog fint och magen hade också vuxit på fint, nu ligger bebis 1 cm över mitten strecket på tillväxtlinjen ?❤. Mitt blodvärde är fortfarande lågt så David ska fixa multivitanmin till mig som ska hjälpa det att komma upp lite.
Nu mellis med Julli framför en film sen middag och sen ska jag lägga ansiktsmask och ta en lång varm dusch. Massa bra på tvn ikväll så jag ser fram i mot att få krypa ner i sängen tröttmössa som man är ??.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

En kommentar om “Vecka 30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.