Vecka 31

Redan vecka 31 nu, tiden går fort samtidigt som den går långsamt.. underlig känsla det där. Magen växer så det knakar i varjefall! Och jag äter fruktsallad och nutella grädde nästan varje kväll ?? väldigt gott. Idag har det känts som att fogarna ska gå sönder och samman varje steg jag tagit. Usch det gör verkligen skit ont! Hoppas det försvinner efter förlossningen, längtar tills dess.. det är nog det jag tycker är jobbigast nu. Att ha ont hela tiden är ganska påfrestande men både Julli och David hjälper mig här hemma så det underlättar lite. Har gått upp 5 kg sen början av graviditeten, tänker mig att det blir mer nu på sluttampen ?❤. Sömnen är lite svajig och vissa nätter ligger jag vaken medans andra sover jag mig igenom med lite lägesändringar, sammandragningarna har minskat sen jag började ta det lungt vilket är väldigt skönt. Varma duschar är favoriten ändå just nu.. stökar och gör om här hemma med jämna mellan rum, håller på att kolla inspo till bebis hörnan och även till vårat sovrum.. hittat massa fint som jag kommer visa er snart ???
Nej nu ska jag skjudsa tjejerna till handbollen ❤
 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

6 kommentarer om “Vecka 31

 1. Ulrica says:

  Hejsan
  Vilken härlig mage:) men vilken tur att du bara lagt på dig 5 kg, lite skönare när allt är tungt iaf:)
  Men hur gör du??? Hur äter du, hur mycket och hur ofta unnar du dig? Har du några laster eller äter du nyttigt? Tänker nu när du har haft svårt att röra dig pga foglossning också. Lite tips till en annan :))
  Trevlig kväll!

  • dittesvanfeldt says:

   Hej ❤
   Jag har aldrig behövt tänka på vad jag stoppar i mig, är naturligt smal och har så alltid varit. Äter det jag är sugen på, alltid frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål.. och försöker att köpa så mycket ekologiskt som möjligt. Vi äter mycket fisk här hemma, även olika wooker, i veckan vill jag att maten ska gå fort att laga och till helgen så satsar vi mer. Då får det ta lite längre tid och då äter vi gärna skaldjur, löjrom eller något gott kött med gräddig svampsås.
   Under den här graviditeten har jag mest varit sugen på olika frukter, och nutella grädden dårå ??❣️
   Kramar

 2. Åsa says:

  Usch o fy för foglossning, hade det med båda mina. Hörde då att man kan ha det upp till 7 år efter förlossningen, jag har haft liknande känningar efter men vet inte om det är det. Ät Nutella för mig oxå 🙂
  Ta hand om er alla! Kram

 3. Helena says:

  Hej fina du,
  Jag har själv lidit av foglossning under båda mina graviditeter. Gick under andra till en naprapat som även var certifierad mammamage instruktör och hon kunde faktiskt fixa så min foglossning nästan försvann. Hon tröck överjävligt hårt på några ställen och hepp så blev det nästan helt bra på ett par dagar. Rekommenderar dig verkligen att testa! Jag känner inget alls nu efter andra barnet och hennes behandling, med första hade jag ont i ca 10 mån efter också. Lycka till med allt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.