Veckan börjar himla bra

Ställde klockan på halv 8 i gårkväll, upp och hoppa väldigt tidigt tyckte Jouline. Vi åt frulle och hämtade upp min lilla mamma <3 sen åkte vi till regnbågen för att hämta Della 🙂 när vi kom in blev möttes vi av världens sötaste med det största leendet ni kan tänka er <3 Åh lilla älskling så söt så man smäller av! Vi packade iordning oss och åkte mot sjukhuset. Hon är så otroligt duktig, jag blir lika stolt varje gång. Det är helt otroligt! Hon är verkligen fantastisk, så glad och så lugn. Hon fick massa beröm inne hos röntgen, låg helt stilla och log bara medans vi röntgade höfterna. Vi håller tummarna på att det ser okej ut och inte värre än sist. Vill så gärna slippa operation. usch. Gick jätte fort och vi blev klara mycket tidigare än vi trott. Åkte tillbaka till regnbågen pussades och kramades massa och sa sen hejdå. Längtar tills onsdag <3
En lite krulltott i bilen idag :

Åkte hem och lämnade mammsen sen åkte vi och handlade mat tills kvällen, sen vidare till gränby för att äta lunch med Mickis, Jonas, Charlie och Collin 🙂 Fikade och kollade lite affärer sen hem igen, jobbade lite medans jullis ritade. Sen åkte vi vidare till Hoppsan för mys och kaffe med barnens farmor. Vi fick med oss Gurka och sallad hem som hon odlat. Kan ju vara det absolut godaste!


Efter middagen åkte jag hem till Helena och Micke för att fira våran Bella, världens bästa och min absolut äldsta vän. Skrev ett inlägg om bellis för ett tag sen
” När jag var 5 år fick jag min första bästa vän, som jag lekte med varjedag och som alltid var med oss. Sen gled vi isär när vi blev lite äldre. För ca tre år sen, när vi började leta assistenter till Dellis fann vi varandra igen. Och ingen är gladare än jag, som fått dig i vårat liv igen. Du har gjort stor skillnad för Della och oss. Gett min dotter enorm kärlek och varit ett enormt stöd för oss, framförallt mig. Funntis vid min sida när ingen annan funntis där, tagit stider med doktorer när jag inte orkat, tröstat och gråtit med mig när de kommit in på sjukhuset och gett oss besked efter besked. Velat dränka sjuksköterskor i dellas bajsblöjja, fått mig att skratta när jag egentligen bara velat bryta ihop och gråta. Du är min äldsta vän, en av de finaste människor jag träffat och jag är så otroligt glad och tacksam över att vi fördes samman igen. Att det blev Della som gjorde det. Det finns lixom en mening med allt. Älskar dig för att du är du och för att du är underbar! ”

Det bjöds på god efterrätt och massa skratt <3 Nu är jag hemma i sängen igen. Hoppas ni  haft en fin dag <3 God natt

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.