Ditte Svanfeldt

Veckan som gått

2019.09.28

Kategori: Blogg

Hej fina ni ❤️

En till vecka har gått, veckan har bestått av väldigt många möten, beslut och även filminspelning. Så kul och lite jobbigt för en sån som mig… men jag har fyllt på med energi i skogen/ vid vattnet med mina killar dagligen. Tror det gör hela skillnaden. Vi började veckan som ni vet med en promenad ut i skogen/kohagen och sen drack vi kaffe på en klippa i timmar. Bara satt, njöt av lugnet och finheten som naturen bjuder på. Samma sak avslutade vi veckan med, åkte dit efter lämning och innan alla möten skulle dra igång. Väldigt fint.

Det blev många härliga stunder med den här bomullstussen.

Sen spelade vi in en film från 06.30-17.30 (jaaa jag var väldigt trött efter det men hade väldigt kul) fortsättning följer.

I torsdags kom Sofia & Tom på middag. Vi gjorde små kantarelltoastar och en höstig gryta. Till det drack vi alkoholfritt från Richard Juhlin ?❤️

Här startade vi morgonen igen, på ett happy place med två av mina bästa personer. Som balsam för själen.

Vi har pratat kaffe, kaffe och lite mer kaffe. Har märkt att ni är många härliga följare här som vill veta mer, som vill få tips och trix i vardagen för hur man fåt till riktigt gott kaffe.. och är det något min man kan så är det just det. Så det ska bli jätte kul att få dela med mig utav lite sånt inom en snar framtid. ❤️☕️

Vi funderar på riktigt nu, att starta en podd. Att prata om allt vi gått igenom tillsammans, svara på frågor ni har och även prata om jobb, familjesituationer osv.. tror det kan bli bra.

Duni bestämde sig för att vakna 05.30 idag, visserligen hade hon sovit hela natten då men känns liiiite tidigt ? men men, vi har myst inne på hennes rum. Lekt med duplo, Sony angels och läst böcker, spelat memo.

Lördag idag, vilket innebär en tur till stan för att köpa en lördagsbok och fika på bästa stället i stan. ❤️ Idag får vi sällis med oss utav Anna, Henke, Alvin och Noel. Mysigt.

Nej nu ska jag fixa frukost, brygga kaffe och tända ljus. Hör att Della också vaknat nu. ?❤️

PUSS

1
  • Annelie skriver:

    Tack för all inspiration du ger så spännande med det ni gör . Hoppas vi får veta snart.
    Undrar om er kaffemaskin där hemma vad är fet för märke o var köper jag den . Letat länge efter någon bra o förstår att ni är nöjda med er . / annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot