Veckans lista

Veckans…
…bästa?

Att jag varjedag den här veckan fått starta dagen med en go-kaffe och vänner. ??☕️

…sämsta? 

Kommer under funderingar…

…fundering?

Tänk mycket på hur Della hade låtit om hon pratade som oss.. vad hon funderar på, vad hon hade haft för intressen om hon inte hade varit beroende av vuxna människor.. Tankar som ger mig ångest och panik.. Meeen sen kom jag och tänka på Dunis födelsedag, vi hade vänner och familj här.. När Pernilla och Erik kom med sina tjejer Klara och Astrid ( Astrid och Della låg tillsammans i många långa månader på sjukhuset när de föddes ) Astrid sprang direkt in till Dellas rum när hon kom, och började prata med henne.. sen vände hon sig om mot Pernilla och sa ”mamma? Della pratar inte?” Pernilla svarade ”jo Della pratar på sitt sätt, precis som du gjorde innan du hörde bra, kommer du ihåg?” Astrid säger ”hon kanske pratar franska” och sprang sen iväg. Jag stod i köket och hörde allt och fick tårar i ögonen. Tänk om jag också bara kunde tänka just så, vad enkelt och skönt det skulle vara. ?❤️ Barn är fantastiska.

…köp?

Min nya kamera! Såååå klart. Bästa köpet, är så jäkla nöjd. Har dessutom fått så otroligt bra service från kameradoktorn när jag haft frågor om inställningar osv. ??❣️?

… godaste middag?

Gårdagens middag, när jag och Duni kom hem från Sixten och Johanna.. David hade fixat ungsgratinerade havskräftor med persiljesmör, färska räkor och baguette. ??? Plus ett glas champagne. För att fira livet, att allt börjar falla på plats. Så härligt. ??

…vill ha

Meditation.. så det har jag gett mig själv varje dag den här veckan. Och det gör sån skillnad!

…bästa på tv?

Kollar på Top on the lake just nu. Väldigt bra serie. Tips.

…instagram crush?

Angelica Rosengren. Hon tar magiska bilder.

…cravings?

Ljus… kan man ha för många ljus/ljusstakar hemma undrar jag…

…veckans dröm?

Sommar och sol och häng på våran tomt. Längtar så.

…helgplaner?

Ikväll gjorde vi hemmagjord pizza, Duni hjälpte David att göra pizzasalladen. Della hejade på och Jullis åt inte hemma.. Sen fick vi spontan besök av Jessica och Adde, väldigt mysigt! Strax efter det så knackade det på dörren igen och in kom Sofia och Goran. ???

I morgon ska vi in till stan på förmiddagen, fika och köpa kvällens middag. Förutom det har vi inga planer under dagen. Till kvällen kommer Malin och Calle ❤️?

På söndag ska Duni hem till Nanette och Jim, jag och David ska röja bort att skrot i garageuppfarten..

Så ser helgen ut i stora drag. Hoppas på lite sol…

Puss Ditte

2 kommentarer om “Veckans lista

  1. Julia says:

    Ni har så ofta besök och verkar alltid ha fint hemma! Jag drar mig ofta för spontan-besök då jag inte städat…. Har du några tips för att hålla hemmet fint? Tack för en superhärlig blogg!

    • Ditte Svanfeldt says:

      Jag plockar alltid.. dammsuger minst 1 gång om dagen. För att jag vill ha det rent och städat runt omkring mig. Men som när dem kom då var det middags-stök i hela köket och vi var i full gång med fredagsmyset.. inget konstigt med det. Tänker inte att jag behöver ha städat för någon annans skull.. mer för min egen och mitt inre lugn ?❤️ Tack snälla. Kramar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.