Veckans lista

Veckans…


…bästa?

Mindfulness appen jag har i min mobil. En bästis just nu. ??

…sämsta? 

Att Duni varit sjuk, helt klart. Vi båda har klättrat på väggarna här hemma. Det suger att inte ha hennes rum just nu. Men snart snart snart är renoveringen klar! Räknar ner dagarna nu. Ca 7 arbetsdagar kvar!

…fundering?

Massor. Mitt huvud har gått på högvarv den här veckan. Skapade mig ett nytt instagram konto, där jag lägger upp bilder jag gillar, filmklipp osv utan att känna några krav (från mig själv).. vilket kändes som bästa grejen på länge. ?? Men håller just nu på att fundera mig tokig på vilket kakel vi ska ha i vårat badrum. Kolla min story för att se vad jag väljer mellan.

…köp?

Eeeehm. NADA. Verkligen. Har inte köpt en pryl på hela veckan. Eller jo för tusan! Köpte mig ju en bok. Som jag redan läst ut ? så bra var den. Har redan tipsat om den men här kommer den igen: Föräldramagi.

… godaste middag?

Hallomitacos med vattenmelonsalsa och avokadoröra. ??

…vill ha

Värme. Blir tokig på dem här kylan! Och friska barn, gärna nu tack!

…bästa på tv?

Jag och Jullis kollar på The act på HBO tillsammans just nu. Våran mysiga stund när alla små somnat för kvällen. Älskar det. Hon och jag, under varsin filt i soffan med kvällsmål och tända ljus.

…instagram crush?

Alextherese! Har varit en av mina favoriter i många långa år nu. ❤️

…cravings?

Arrenius kaffe! Har inte varit där på hela veckan. Så sugen på en god cappuccino därifrån nu. Dräglar utav bara tanken. Gärna en saltlakrits kola till också. Mmmmh. ????

…veckans dröm?

Att slippa ge Della massa mediciner.. det är ju som jag skrev om tidigare i veckan alltid min högsta dröm. Att hon skulle vara frisk och slippa alla mediciner.

…helgplaner?

Nanette och Jim kommer på middag ikväll. Mysetsmys! ❤️ Sen är helgen fri från planer! Vi tar det som det kommer. Fint så tycker jag, försöker att organisera och planera våra veckor någorlunda och sen låta helgerna vara tomma. David har varit borta två dygn den här veckan på jobb så det ska bli fint att få hänga ikapp lite. Konstigt det där, hur två dygn kan kännas som en evighets evighet. ?

Puss Ditte

3 kommentarer om “Veckans lista

  1. Camilla says:

    Åh vad heter appen?? Jag har testat ett par olika mindfulnessappar, men med blandat resultat…
    Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.