Veckans lista

Redan fredag vilket innebär veckans lista igen ?

Veckans…
…bästa?

Vädret! Helt klart. Så underbart, Duni vill inte gå in, så vi är ute mest hela tiden. Fixar på tomten, vårstädar och pysslar. Riktigt mysigt. Idag slog vi igång poolen igen. ???

…sämsta? 

Pollen! Åh herre vad jag lidit av pollen allergin den här veckan! Fy fan rent ut sagt. Men hittade en tablett som funkar mycket bättre än de andra jag provat. Så nu känner jag mig som en människan igen, en väldigt täppt och slemmig människa men det är bättre det än en zombie.

…fundering?

Har funderat väääldigt mycket på vad jag vill med det mesta den här veckan. Funderat och längtat till höga berg och djupa dalar. Är så sugen på att packa in familjen i bilen och åka till Nordnorge. Helst Lofoten. Vill visa dem allt, jag bodde där en sommar. Det är så fantastiskt fint att det går inte att förklara. Man måste uppleva det för att förstå.

…köp?

Betalade in mig på en workshop som min Malin håller i nästa vecka. Vi kommer lära oss allt om foto. Jag är så pepp! Längtar!

… godaste middag?

Åt jag tillsammans med Nanette på Lillys i onsdags. ❤️

…vill ha

Dejt med min man. Nästa fredag har han planerat och fixat. Jag längtar.

…bästa på tv?

Någon som missat första avsnittet av sista säsongen Games of Thrones? Nääää inte jag heller! ? Älskar!

…instagram crush?

Ulrika ❣️ Ni hittar hennes insta här.

…cravings?

Godis. Jag som inte ens är en godisråtta har nallat i skåpen nästan varje kväll. ?

…veckans dröm?

Att bo i lyx-tält och paddla kajak med David ett dygn i sommar. ( dröm som blir verklighet, bokade just det ???❤️ )

…helgplaner?

Fira påsk. Sååå klart. Min favorit högtid faktiskt. Kravlöst och väldigt härligt..

puss på er och Glad påsk ?

Puss Ditte

2 kommentarer om “Veckans lista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.