Veckans lista

Något jag tycker är väldigt kul att läsa hos andra. Så jag tänkte införa en ”veckans lista” varje fredag här på bloggen.

Veckans…
…bästa?

När David kom hem från NY. Helt klart. Även om allt gått väldigt bra här hemma. Saknade honom väldigt mycket.

…sämsta? 

Har haft en ångest vecka.. överlag. Så jag antar att det varit det sämsta.

…fundering?

Varför tar jag mig inte tiden till att träna? Jag vet ju att jag mår så bra utav det. Blir irriterad på mig själv! Jag vill ut och springa, vill tycka om det. Känns som att det är en sån befrielse att bara gå ut genom dörren och springa. I morgon kanske? Om jag får med mig Jullis.. vill inte själv. ?

…köp?

En t-shirt med E.T phone home på.

… godaste middag?

Hm.. måste nog vara när mamma och pappa kom och gjorde våfflor med löjrom och smetana.

…vill ha

En dag då jag inte känner mig stressad över något, äta en riktigt krämig pasta med kantareller och dricka ett glas bubbel i solen.

…bästa på tv?

Kollar just nu på en serie som Malin tipsade mig om på Netflix. Sinner heter den. Jag är fast! Så jäkla spännande och bra.

…instagram crush?

Ingen den här veckan. Jag har bara uppdaterat mitt eget flöde och sen stängt ner instagram. Däremot har jag hängt en del på Pinterest och VSCO. Det har känts skönt.

…cravings?

Koriander. Gärna väldigt mycket, på allt… nästan. ?

…veckans dröm?

Att ta tag och komma i gång med ett projekt jag har tillsammans med min mamma.

…helgplaner?

INGA alls. Underbart! Hade planerat att sopa bort allt grus från garageuppfarten men det gjorde jag idag medans Duni sov.. så vi tar helgen som den kommer.

Gillar ni listan? Tryck gärna på hjärtat här nedanför så jag vet. ❤️

Puss

Puss Ditte

2 kommentarer om “Veckans lista

 1. Carolin says:

  Livet e inte lätt alla gånger. Denna vecka har inneburit att polisanmäla exet för trakasserier och inbrott på landstället. Men det positiva kommit in på ett program för anhöriga till personer med beroendeproblematik för mig o barnen. . Äntligen få hjälp och stöd med vad vi vart med om? Så tacksam? Livet blev inte alltid som man tänkt, ibland kanske det kan bli så mycket bättre? En dag i taget. Skit dagar kommer o går men så gör även dem fina dagarna? Massa kramar till er!

 2. Anonym says:

  Du❤️ …..och hela familjen är fantastisk.
  Njut av småbarnsåren med Duni det är så mycket värt…. man glömmer bort det så snabbt . Jag är 3 barns mamma och vet hur det är (vet att du ha 100 ggr mer ) ……men vill pusha och ge lite kärlek till dig❤️
  Träna, ut och spring…… släpp hemmet
  När du gjort allt detta och kommer hem…..
  då finns det ingen bättre känsla i kroppen som mamma eller kvinna? då är allt på topp. Det är motigt och tungt…….
  Men jävlar så skönt?Det som är viktigt i livet är att njuta…,,,,bubbel är aldrig fel? Du är en förebild och fortsätt va stark❤️ Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.