Veliga klubben + ny instagram

Hej 🤍

I går ändrade jag mig angående braskamin igen 🙈 Det blir den vi hade tänkt oss från allra första början. Ska bli skönt när allt är klubbat och jag inte kan ändra mig längre 😂 Hur david kände efter att vi ändrat igen.

Tur att han älskar mig mest av allt 😂🥰❤️
den här blir det nu:

Den kommer ju att sitta i vårt glasrum, tror det blir magiskt bra! 🙏🏻🤩🔥

I går firade vi att sofia och goran fått sitt hus sålt med acia bowl i stan och sen go kaffe hemma hos dom ur kaffemaskin från svanfeldts☕️ 💫

Hon jobbar hela tiden nu för tiden så det är riktig lyx att få hänga en hel dag ❤️ Min bästis.

Startade ett nytt instagram konto i går för husbygget, mest för skojj, inspo & bilder och att ha allt samlat. vaknade och ni är redan över 6000 följare där nu. BÄST är ni! ❤️ klicka här för att komma till kontot.

Nu ska jag gå upp, göra frukost, brygga kaffe och sen väcka sömntutorna som fortfarande snarkar här brevid. 🥰

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.