Vi behöver eran hjälp

Det är inte ofta jag ber om hjälp men nu gör jag det, familjer går sönder och människor dör pga regeringens och Åsa Regners beslut om att spara pengar genom att dra in assistansen.
Jag ber er, alla ni som inte är drabbade men ändå blir berörda utav detta att skriva under här : https://agera.skiftet.org/campaigns/stycka-inte-upp-assistansen
En namninsamling som är så så otroligt viktig! Det tar inte lång tid, men det kanske kan förändra mångas liv. Så snälla, jag ber er att ta lite utav eran tid och skriva under. ??❤️
Ensam är inte stark, tillsammans kan vi göra skillnad. ❤️
Dela gärna och sprid detta vidare. ❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Vi behöver eran hjälp

 1. Nettan says:

  Skrivit under!
  Fy fan va jag tycker synd om dig din familj och alla andra familjer som berörs av detta korkade upptåg. Hur ska ni o de andra drabbade klara er undrar jag?
  Kram till dig o din fina familj!

 2. Sussi says:

  Har självklart skrivit under!
  Att man överhuvudtaget kommer på den idén att röra assistenterna gör mig spyfärdig, hur kan man sitta där på sina “höga hästar” och komma med såna fruktansvärda förslag som enligt mig går ut på att sända de budskapet att alla ska inte ha chansen till ett värdefullt liv kanske till och med ett liv, för de är ju de alla fantastiska assistenterna har som jobb, att göra de möjligt för familjer och barn/vuxna med ett handikapp att få ha ett värdefullt liv,ETT LIV!!!
  Nej fy jag blir så arg att man överhuvudtaget kommer på såna här idiotiska förslag! Nu är de dags att dom tar och tänker om och tänker rätt!!!
  Tack ditte för en fantastiskt fin, varm och kärleksfull blogg! Ser alltid fram emot nästa inlägg ?

 3. Nattis says:

  Självklart skriver jag under! Jobbar själv som assistent till en 9-årig krigare! Världens bästa jobb enligt mig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.