Vi gör vad vi kan

Vill ni vara med och bidra? Just nu har jag en budgivning på min instagram @dittesvanfeldt där man kan vara med och “vinna” två olika krigsgudinnor och buden kommer att gå oavkortat till UNICEFs hjälparbete och barnen i katastrofområdet. ( se nedan ) Alla bud gör under bilden på instagram. Tillsammans kan vi göra skillnad <3
” För att på något sätt hjälpa. Budet börjar på 399:- och avslutas i kväll 21.00 Högsta bud “vinner” printet och Alla pengar kommer att gå oavkortat till UNICEFs hjälparbete och barnen i katastrofområdet. #vigörvadvikan ” här är Njorun, hon vakar över dina drömmar och håller det onda borta under natten. Låt henne ta dig med till drömmarnas värld där allt är möjligt, var inte rädd. Du klarar mer än du tror. Hon ringar in det goda och hjälper dig att vakna upp med styrka. ”

“För att på något sätt hjälpa. Budet börjar på 399:- och avslutas i kväll 21.00 Högsta bud “vinner” printet och Alla pengar kommer att gå oavkortat till UNICEFs hjälparbete och barnen i katastrofområdet. #vigörvadvikan ” Det här är Coleoptera, hon liksom alla hennes krigarsystrar är viktiga i livets strider.
Skalbaggen fungerar som en sköld, för varje bra eller svår upplevelse stärks skölden ännu mer och stöter ifrån jobbiga och svåra känslor och tider i livet. Hon hjälper dig att hitta rätt igen och samla på positiv energi. ”

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.