Vi har en tonårig i huset

Japp. Idag fyller min äldsta älskling 13 år. Herrejösses. 13 år. Så otroligt tacksam över att jag får vara din mamma, att jag får ha dig i mitt liv dag ut och dag in. Att jag får följa dig i med och motgångar. Att du är min och jag din. Att just vi fick varandra. Så otroligt stolt över dig min lilla stora älskling.
Klokare, modigare och starkare personlighet får man leta efter.. våran J besitter förmågor som många vuxna saknar. Jag är så stolt över dig, att du alltid vågar säga vad du tycker och tänker oavsett vad andra säger. Att du alltid vågar stå upp för andra och sig själv. Det är så otroligt fina egenskaper. ❤️

Så den här fredagen har vi gjort klart allt i Jullis nya rum, sen kom alla våra nära och kära. Lyckligt lottade är vi som har er alla i vårat liv. ??❤️

Strax efter att alla kommit plingade det på dörren och där stod nästan alla utav Jullis bästa kompisar. (Vi hade haft sms-kontakt hela veckan och planerat för att överraska Jullis) Och ja hon blev överraskad och väldigt glad. Så nu har de sleepover. ❤️

Hitta Gösta?

Nu ska jag krypa ner bredvid ett litet Dun. Trött efter en väldigt intensiv vecka.
Sov gott. ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.