Viktigt på riktigt

I annonssamarbete med Yves Rocher.

Så nedrans stolt över att få samarbete med det här fantastiska märket i ett helt år. Sen jag kom i kontakt med Gabriella på Yves Rocher så har jag nästan enbart använt mig utav deras produkter, hudvård, smink, penslar, borstar you name it. Allt finns och allt är ta mig tusan bra! Till en väldigt bra peng dessutom. För mig som gärna väljer eko/veganska produkter så är detta drömmen! Produktionen av produkter sker i deras egna fabriker i hembyn La Gacilly än idag, 60 år efter att varumärket startades. ( jag ska dit i juni!!! Dröm! )  Dessutom så arbetar de mycket med att minska användningen av plast i sina förpackningar och har under de senaste åren introducerat “Ekotuben” som innebär att de minskat användningen med 25%. Tunnare hylsor, tunnare förpackning är bland annat bidragande faktorer för det då de som varumärke anser att det är onödigt att ha tjocka lyxiga förpackningar som vi sedan slänger. Sååå bra!

Idag vill jag tipsa om hudvård, vad jag använder mig utav varje dag två gånger om dagen.

Min lilla ritual. Hydra Végetale serien innehåller den botaniska ingrediensen Eudulis (middagsblomma på svenska) som bidrar till att huden får fukt under 48h efter applicering av produkter från serien. Perfekt för torrisar! Jag börjar alltid morgonen med att tvätta ansiktet, med den bästa rengöringen jag provat. Inget svid i ögonen här inte! Och den håller väldigt länge. Ni hittar den HÄR till ett sjuuuuukt bra pris!

Efter det sköljer jag ansiktet med ljummet vatten. Sen tar jag ansiktsvatten på en bommulspad och drar över ansiktet. Använder ni ansiktsvatten? Jag gjorde inte det tidigare.. kan inte vara utan nu. Så otroligt fräscht. Dessutom så är jag verkligen mån om min hy.. då måste man unna sig allt.. inte bara en dagskräm. FINNS HÄR

Låter det torka in och tar sen en klick med serum i handen. Älskar konsistensen på serumet! Som att den innehåller små vatten bubblor, alltså inte helt slät som många andra serum är. (Vilket i sin tur ger en väldigt härlig känsla när man smörjer..) Smörjer in ansiktet och låter det sjunka in ett tag. Serumet hittar ni HÄR.

Avslutar med dagkräm/nattkräm, den hittar ni HÄR.

Just nu så får ni fri frakt och 30% rabatt med koden ditte19 på alla Face care produkter i både butik och webbshop. Förstår ni hur jäkla bra pris det blir på SUPER bra produkter. Jag lovar ni kommer älska dem lika mycket som jag och eran hy kommer gör det med. ??❣️

PUSS PÅ ER

Puss Ditte

En kommentar om “Viktigt på riktigt

  1. Din lyckliga Man / David ? says:

    Du är så vacker älskling. En skönhet inifrån och ut!!! ❤️❤️❤️❤️ Älskar dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.