Vill inte

God morgon 😌

Hoppas ni sovit gott? Det har jag, dessutom första kvällen på jag vet inte hur länge som jag somnar innan 00. Skönt, känner mig utvilad. Duni ligger och kraffsar med sina små fingrar i sidan på min mage och pratar med sin lilla giraff. Hon kommer nog somna om när som, då ska jag kolla ett avsnitt games of thrones. Idag har vi massa på schemat, kalas för Colin som fyller 3 år sen ska vi hem till Sofia och Goran som nu har flyttat hit 😍❤️ jippiii!!! Bra sista dag på den här sommarens semester tillsammans. Buhuuu hade velat ha en månad till tillsammans 😫🙈 Har sån ångest över den här hösten, mycket beslut angående Della som ska tas, operation eller inte? Och som vanligt efter sommarlov så ska alla boka in tider på hösten, massa fläng hit och dit för ibland bara 10 minuters möte. Tror inte att dem själva fattar vilken karusell det är att åka med Della fram och tillbaka. 😓 Men som sagt, det jobbigaste är operationen, den gnager hål i huvet på mig. Försöker att inte tänka så mycket på det för då börjar jag bara gråta. 😴 Men Men angående semester, vi spar lite till i vinter, kanske att vi kommer kunna åka till Vemdalen, åka snowboard och mysa framför en brasa tillsammans med vänner.. Hur som så känns det tungt idag, även om jag någonstans vet att det kommer bli skönt med alla rutiner som infinner sig när det blir vardag igen. Det behövs nu när Jullis snart börjar skolan, ny skola, nya vänner. Hon längtar massor, jag är lite pirrig, inte hon. 🙈 Den här veckan kommer vi börja gå och lägga oss runt 21 för att även få in de rutinerna inför skolstart. Ska även åka och köpa lite nytt som behövs, ryggsäck och gympakläder.
Att börja 5an är stort ju! Känns jätte konstigt att ha en mini tonåring i hemmet. ❤️

I går hade vi en riktig mysdag, började morgonen hemma hos Sofia & Goran, drack kaffe och inspekterade deras nya hus 😍👌🏻 Sen gick vi hem, städade, jag åkte och handla inför kvällens mys med Åsa & Jocke och barnen.

Till förrätt blev det lite tapas och till huvudrätt blev det hemmagjord pizza. Massa skratt som vanligt och hjärtat extra mycket påfyllt efter en härlig kväll tillsammans. ❤️ Della kom och var med också, så himla fint ögonblick. Hon brukar inte vara med när vi har andra barn hemma, mest för infektionskänsligheten men också för att hon brukar tycka att det är jobbigt när det blir för mycket ljud och stojj runt omkring henne. Men i går kväll funkade det så himla fint. Sånna här stunder som gör att mammahjärtat håller på att spricka av lycka. ❤️🙏🏻

Lycka ❣️

Nu ska jag börja skriva på veckan matlista 😘

Puss

Puss Ditte

7 kommentarer om “Vill inte

 1. Cissi says:

  Hej! Du skriver jätte fint om eran familj och vardag. Tycker alltid att oron och ångesten gnager, när de börjar prata om sövningar och operationer på våran son. ( snart 7 år föddes i vecka 29 med en grav cp-skada). Jag blir nog aldrig härdad. Om det är höft op som de talas om. Så tycker jag att den gick riktig bra ändå. Noah kom upp i rullen efter 2 dygn och vi var hemma efter 5. Visst hade han ont, men jag trodde att de skulle bli värre. Varma hälsn

 2. Angelica says:

  Hej fina Ditte! Jag har läst din blogg ett tag men är superdålig på att lämna mitt avtryck, konstigt när jag jobbar med feedback hela dagarna annars ? jag brukar försöka trycka på hjärtat på de inlägg jag gillar, men har märkt att jag isf får trycka på alla. Det är väldigt roligt att följa dig och din familj, vad ni än gör och vad du än funderar på.
  Till sist vill jag säga att jag är en sån där som kallar till en massa tider på hösten…. inte för 10-minutersmöten dock. Mig träffar barnen och nätverket 1,5h varje gång, men ändock tänker jag alltid på vilken karusell det är att ta sig in och vilka kämpar jag får äran att jobba med, varje dag.
  Jag hoppas och tror att framtidens vård kommer vara mer individorienterad, så att alla som jobbar med vården av en person samlas kring personen samtidigt. På så sätt skulle vi slippa mycket krångel och rekommendationer som studsar mellan instanser. Så tänker jag (alltså min personliga åsikt).
  Tack för att du bloggar, det förgyller blogosfären enormt. Ha en fin dag!
  / Angelica

 3. Elsa says:

  Hej ditte! Jag fick en kånkenryggsäck i förskoleklass. I år ska jag börja klass 6 och min kånken ska jag ha till iaf 9:an. Kanske en sån ni ska investera till Jouline? PS din blogg är bäst

  • dittesvanfeldt says:

   Hej fina du ❤️ ja vilket bra tips! Tack det får nog bli en kånken till Jullis ❤️ vilken färg har du? Tack vad snäll du är.
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.