Vinnare utav tävlingen är

Vill börja med att skriva tuuuusen tack, vet ni hur glad ni gör mig?! Att det är så många utav er som vill vara med och vinna en av mina Krigsgudinnor! Det är verkligen otroligt, blir så himla himla glad!
Jag kunde verkligen inte välja en utav er, ni alla har helt otroliga berättelser som ni delar med er utav så jag valde att scrolla upp och ner flera gånger på skärmen och stanna med tummen och den som jag hamnade på vinner.
Grattis nina_linnea , skicka ett pm till min på instagram så pratar vi vidare där. <3
Och åter igen från roten av mitt hjärta, tack ni fina människor som deltog.
Pssst, det kommer att komma fler tävlingar snart, bland annat med Jollyroom. Håll ögonen öppna.
Hoppas ni haft en bra dag. <3 Stor Kram
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.