Vintertid

Oktober kom och gick… så känns det. Den är alldeles strax slut och vintertiden börjar nu, med allt vad det innebär. Mörkare morgnar och mörkare kvällar. Vilket får mig att vilja fånga dagsljuset ännu mer, ta till vara på det. Njuta. Med promenader i skogen tillsammans med mina hjärtan, gå och samla kottar och löv med en bomullsbjörn och ett litet Dun hack i häl, dricka kaffe på ”våran” klippa och rafsa med det sista i trädgården. HUR vill du spendera ditt november? ?????☕️?

November brukar vara min sämsta månad på hela året, men det här året har vi bokat in mycket finheter i november. Vi ska ha ett event för massa härliga Influencers-vänner här hemma, sen åker vi till Palma en weekend bara jag och David tillsammans med Anna och Henke. ❤️ Bara äta gott, dricka gott, strosa och sova.. underbart. Förutom det så fyller min älskade mamma år och det ska såklart firas.. sen har vi en hel del andra härliga möten inbokade.

Jag har också tänk att börja på yinyoga igen. Kroppen skriker efter det.. så jag tänker att jag ska ge mig sig den tiden.

I morgon börjar höstlovet. Vi har inte planerat något speciellt alls.. tanken är att bara umgås och ta det lugnt. Ta dagarna som de kommer. Har en förhoppning om att få med mig Jullis ut i skogen. ???❤️ förutom det så tänker jag mig, långkok.. grytor till middag, ost kvällar, tända brasor och bara massa mys.

Hoppas ni haft en mysig helg.

Det är så fint så fint här. ?

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Vintertid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.