Virvelvind

God morgon ❣️
Solen skiner lika fint i dag ?? känns väldigt härligt. Duni kröp upp till våran säng i morse, någon gång runt 5 vaknade jag utav att hon kravlade över mig från sin säng ? buse!
Sovit till till och från efter det, men mest har hon snurrat runt som en virvelvind mellan mig och David. Hon ska pilla på mina fingertoppar hela tiden! Non stop, hon gosar så… och somnar så. Så fort jag försöker ta bort min hand letar hon upp den och drar den till sig ❤️ söt men lite jobbigt ibland ???
Idag ska vi åka till ikea efter frukosten, jag och Jullis för att köpa mörkläggnings gardiner så det är lite mörkare på morgonen inne i sovrummen. Kanske ska kolla efter ett litet bort att ha ute också.
Vad hittar ni på idag? Påriktigt jag blir jätte glad när ni skriver och svarar mig, så gör gärna det. lovar att bli bättre på att svara era kommentarer också ?
Puss ❤️


Puss Ditte

9 kommentarer om “Virvelvind

 1. Sofia says:

  Vi ska ha ko-släpp, bästa vårtecknet!!! Dessutom fyller vår gamla ponny 35! Så henne ska vi fira!

 2. Agnes says:

  Har ledig helg så idag är jag hemma hos mina föräldrar och hänger med min mamma och hunden, medan sambon är ute och vandrar i skogen över dagen ?

 3. E says:

  Min son på två år har typ hela sitt liv haft mitt hår som ”snuttefilt” och ska gosa med det i tid och otid. Mysigt men också jobbigt. Speciellt på natten om han kommer över till vår säg. Är som att få en riktigt oskön huvudmassage när han är som värst…

  • dittesvanfeldt says:

   Haha åh det känner jag mycket väl igen, så höll Jullis på heeela tiden. På dagis hade hon en peruk fastsydd på sin snuttefilt ??❤️

 4. Sandra says:

  Vi har oxå haft super fint väder, tyvärr har hela familjen legat inne i någon dunder förkylning så vi har ej kunnat njuta av solen.

 5. Paulina says:

  Vi har också en liten som kryper över oss i sängen på morgonen och det är precis som du säger både mysigt och lite jobbigt, hehe. Vår lilla har förmågan att leta upp mina ögonfransar när jag “sover”… hon gör allt i sin makt för att komma upp till mitt ansikte och så ligger hon där koncentrerat med sina små fingrar och försöker få tag. Aj! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.