Voi och ostbrickor

I fredags åkte vi och lämnade Duni som var lite hängig hos mamma och pappa. Sen åkte vi tillsammans med Nenne och Niklas till Sthlm.

Vi hade en väldigt mysig dag❣️ Började med en drink och lunch på standvägen 1. Sen tog vi en kaffe på café Albert. Hittade varsin Voi och åkte ut på Djurgården. Sååå mysigt, efter att ha åkt i 30 minuter kom vi fram till en marina.

Sen åkte vi tillbaka in till stan igen och gick till Sturehof för att äta ostbricka.

Så mysig dag ❤️ På kvällen hade vi bokat bort på Kasai och när vi kom väntade några av Nennes vänner där som en överraskning för att säga hejdå. Hon åker till LA på torsdag.. i ett år. Jag försöker att inte tänka på det för då blir det för jobbigt.

I går var vi bara hemma, vi åt lunch med mamma & pappa och sen åkte jag hem till Sofia och Goran som precis hämtat hem sin bebis. ??? Bland det finaste/sötaste jag sätt. Såååå liten, så skör och så otroligt vacker. En liten rådjursunge. Lorenzo. Och jag har fått äran att bli moster. ?

Ja men ni ser ju själva…. ?

Sen blev det filmmys hela kvällen. Duni fick välja film, det blev Alfons trollar.. Gjorde lelle och vid 19.12 ville hon gå in och lägga sig. ❤️ David somnade med henne och jag tog en lång varm dusch, la ansiktsmask och kollade på casa de papel. ??

Idag ska vi ut i skogen, leta svamp och troll ( Dunis önskan ) Gärna dom som mormor och morfar berättat om… de som kommer i munnen om man inte borstar tänderna ? dem bor tydligen i skogen här bakom oss enligt Duni. ❤️ Gruffalon också. Så vi får se om vi hittar något/någon. ☺️

Puss på er

Puss Ditte

En kommentar om “Voi och ostbrickor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.