Waow vilken dag

Hej finisar!
 
Började dagen i lugn och ro tillsammans med Truls efter att ha pussat Julli hejdå. Sen kom Sofia och vi åkte till Sigtuna för fika och prommis längs vattnet. Super mysigt, har saknat henne. <3
Åkte hem efter det och hittade min älskade mormor och morfar här hemma, de fixade i trädgården. Blir så himla fint! Så otroligt tacksam att vi har dem. <3 Världens bästa som hjälper oss. Lämnade Truls med dem och åkte sen på möten. Gick väldigt bra. Vi fikade lite och gick sen ut för att fortsätta rensa på tomten, helt plötsligt skriker Truls och flyger upp i luften. Han blev jätte rädd och fick jätte ont, blev trött och hängig och efter ett tag fick jag inte ta runt munnen på honom utan att han skrek rakt ur. Mormor och jag åkte till veterinären, där fick vi super bra bemötande och de undersökte Truls, efter en timme beslutade dem att vi skulle åka till Ultuna djursjukhus ändå för att vara på den säkra sidan. Lilla gubben 🙁 Väl där så fick vi hjälp fort och allt gick väldigt smidigt. Ingen fick röra honom runt munnen för då skrek han, tillslut försökte jag och då gick det bra <3 han var så duktig. Förmodligen ett jordgetingstick i kinden. SÅ nu har han fått en spruta med smärtlindring och medicin hem som har ska få äta i 3 dagar. Lilla gosen, tycker så synd om honom, så liten och ynklig.
Väääldigt trött nu! I morgon upp tidigt för att vara med på personalmötet med alla assistenter och sen till Arlanda. Ska på “hemligt” super kul möte i Berlin under dagen. Flyger tillbaka igen på eftermiddagen och då är det ett till spännande möte i Kista tillsammans med min älskling <3 SÅ mycket kul som händer nu! Ger mig väldigt mycket energi!
Morfar knippsade av lite fina kvistar och tog in till mig:
Processed with VSCO with a5 preset
På golvet hos veterinären <3
 
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.