We love beans and brains

Japp. Bara 6 dagar kvar tills vi lanserar Svanfeldts Coffee ☕️❤️ Så jäkla pirrigt just nu, pirrigt men också väääldigt kul och jobbigt. Det ska jag inte sticka under stolen med. Min hjärna går på högvarv dygnet runt. Men på måndag smäller det. Då ska jag äntligen berätta vad det är vi håller på med ???

I går gjorde jag och Sofia en dekoration till eventet. Vi Samlade ”bös” ( torkade finheter från naturen ) och sen pysslade vi. Heeeela dagen.

Idag har vi suttit i telefonen mest, korrat allt tillsammans med Sanna (AD) och införskaffat lampor, vikt papper som också ska vara dekoration inför eventet. ? Och skickat iväg inbjudningar.

Nu ska vi laga middag och sen koppla bort telefoner/paddor och datorer. En teknikfri kväll helt enkelt. Min hjärna behöver det. ?

PUSS på er ❤️

Puss Ditte

5 kommentarer om “We love beans and brains

 1. Eva says:

  Åhhh va spännande – de kommer säkert gå toppenbra. Stort lycka till. Ha en trevlig helg.med familjen ❤❤

 2. Amanda says:

  Hej ditte! Så spännande för er! Hoppas allt går bra✨ Har en liten fråga angående kaffebryggare, jag har för mig att ni tidigare haft moccamaster men nu istället har en från Wilfa? Vilket tycker du är bäst av dessa två? Jag och min sambo ska köpa en ny och vill såklart ha den bästa och du och David är ju kaffegurus så känns som ni har koll?✨

  • Ditte Svanfeldt says:

   Tusen tack ❤️??
   Ja precis, den här från Wilfa är kaffebryggarnas royce royce. Bästa på marknaden helt klart enligt oss. ❤️☕️??
   Åh ? blir såååå glad av att höra detta. Tack ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.