Wow alltså 

Yepp, tröttheten kommer som ett brev på posten efter varjegång på sjukhuset. Spänningar släpper och oron dämpas lite och så smäller den till. Som att man inte var trött redan inna lixom ?? 
Duni började morgonen med skön sång ? finns filmer på insta stories! Sååå söt och man kan inget annat än att skratta även fast man helst av allt vill dra täcket över huvudet och sova lite till. 
Skönt att ha alla hemma igen, då blir morgonrutinerna som vanligt! Pussa på liten Della som sov så gott, vila är bästa medicinen! Natten hade varit bra dessutom. Krama Jullis hejdå och sen åt jag och Duni frukost. Lyssnade på musik och läste bok. 

Sen gick vi och mötte upp Johanna och Sixten som skulle göra oss sällis till stan för att lämna tillbaka lite kläder. Vi åt lunch också när vi ändå var där. Gullungarna skötte sig exemplariskt trots lite smått kaos i parkeringsgaraget ? David tog min bil i morse så vi fick åka hans… den bilen och jag är inte kompisar. ?
Fikade och matade bebisar hemma hos Johanna och gick sen en till härlig prommis ute i höstvädret så de små fick sova i friska luften. 

Naturen är det bästa jag vet, blir “lagad” inifrån efter sånna här jobbiga stunder genom att vara ute i skogen mycket. ???? 
David jobbar sent ikväll så jag och Jullis åkte och åt mat med Nanette och Anna. ❤️ men först fick Duni mat hemma, lasagne! Holymoly vad hon kladdar!!! Terapi för en kladdnojjig mamma kan man säga. Jag skrattade mest och inser att det förmodligen är såhär det kommer vara. Tack och lov för tvättmaskin och papper ? massa filmer finns på insta stories ??

Dellis sover mest nu, hon gör alltid så efter sjukhuset.. sammlar på sig krafter för att sen bli ännu starkare. ??❤️ Pussat alla mina tjejer god natt och nu sover de sen två timmar tillbaka. Jag ligger i sängen och kollar på idol, äter godis och väntar på att David ska komma hem ❤️ 

Puss Ditte

En kommentar om “Wow alltså 

  1. Matilda says:

    du verkar vara den mest fantastiska människa på denna jord. Har följt dig på instagram och läst din blogg länge men aldrig kommenterat
    . Fick ett litet infall ikväll och ville bara säga det! Du är en fantastisk människa och du inspirerar mig varje dag, fortsätt göra det du gör, du är en stor förebild för mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.