Yasuragi Kids

Hej vänner, dålig uppdatering här från min sida men vi har verkligen bara njutit, slappat och tagit det lugnt. Vilken fantastiskt fin idé Yasuragi har, att man får ta med sig barnen under en viss period på sommaren. Ni hinner fortfarande åka för de stänger för barn den 7 augusti. Kan verkligen rekommendera detta, Jouline tycker att det är bland topp 10 bästa i livet. Kan man få bättre betyg? tveksamt.
I går när vi kom fram möttes vi av Cici & Adrina och checkade sen in. Så himla fina och rofyllda rum med fantastisk utsikt mot tallar och vatten.  Hade bokat in tjejerna på sushi skola vilket de hade sett fram jätte mycket imot. Super duktiga var dem och gott blev det ☺️
image image image image
 
Efter sushi skolan gick vi på en badintruduktion om ritualer och hur man tvagar sig. Själva tvagningen tyckte Jouline var underbar, jag förstår henne för det är faktiskt riktigt mysigt och lugnande att bara sitta där och tvåla in sig och sen hälla varmt vatten över kroppen upprepade gånger. Efter det badade vi i de varma källorna utomhus. Alltså miljön är verkligen helt fantastisk. Känns lite som i en sago värld med ångan som stiger från vattnen och alla krokiga tallar och fina utsikten över havet.. Där i låg vi länge länge och bara pratade. Efter en låååång väldigt god middag ville tjejerna bada igen så vi satte oss ute i de varma källorna tills sent på kvällen så himla mysigt.
image image image image image image
image image image image
 
Super sköna sängar var det dessutom! Vi gick upp ganska tidigt idag för att vi ville hinna bada, tvaga och mysa. Vid receptionen satt en japansk kvinna och skrev, Jouline fick sitt namn skrivet, jag bad om Della och ett tecken för Kärlek. Så himla fina, dessa ska vi ram in.
Fler bilder kommer senare, nu ska jag mysa med mitt lilla hjärta här hemma <3 Puss på er!

Puss Ditte

2 kommentarer om “Yasuragi Kids

 1. Sofia says:

  Vad mysigt det ser ut!
  En personlig fråga kanske men jag läste att Jouline inte är ditt biologiska barn. Biologi har inte mycket med föräldraskap att göra förstås! Har aldrig sett något om en biologisk mamma dock, finns det ingen med i bilden?

 2. Marie Andersson says:

  Hej, ni ser ut att ha haft en underbar vistelse.. Fantastiska bilder du delar med dig av. Har förstått att du använder vsco-appen i dina redigeringar, men vilket filter? Använder du samma varje gång? Tonen i dina bilder är underbara.. Ser fram emot nästa inlägg 🙂
  Önskar dig en mysig kväll.
  Med vänlig hälsning
  Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.