Yes!

Hello ❤️
Vi började dagen i lugnt tempo, som vanligt här hemma.. herrejösses villa slöfisar vi är på loven. Men det är ju så skönt.. att strosa runt i mjukiskläder/pyjamas och raggisar. Äta frukost alldeles för länge och dricka kaffe i soffan. Väldigt härlig start på dagen. ???
Efter våran söliga morgon så kom Malin ❤️ Vi drack lite mer kaffe, kollade på inspo bilder i Tom Ford boken.. pratade om lajvet och allt sånt där. Bli ofta väldigt fina och härliga samtal tillsammans med henne. Väldigt glad att vi hittade varandra för 5 år sen.. tiden går fort när man har roligt ?

Pussade min familj hejdå och sen åkte vi in till Uppsala, åt en god lunch och fotade lite. Sånt man behöver göra i bland, för att lätta tunga tankar i huvet.
David mötte upp mig i stan, sen åkte vi tillsammans på ett möte angående min framtid. Är så pepp. ??? Längtar så tills jag får visa er.
Duni var hemma hos mamma och pappa medans vi var i stan.. massssa bus som vanligt ??❤️
Efter en natt utan sömn pga stormen så var jag helt slut som artist mot eftermiddagen. Mormor och morfar skulle ha kommit på middag men vi bokade om det tills i morgon istället. ❤️ När vi kom hem så stod Sofia och Goran hos oss med mat i kassar, redo att laga middag hemma hos oss… i bland så blir jag gråtig över hur fina vänner vi har. Hemmagjord pest med pasta och mozzarella bjöd de på. Så gott! ??❤️
Nu ligger jag i sängen, bredvid Duni och Gösta. ❤️ trångt blir det men jag tycker det är mysigt. Två små varma kroppar mot min. Tryggt så. ❤️
David och pappa sitter ute i soffan och gormar till hockeyn på tvn ??❤️ Får se hur många avsnitt av top of the lake jag orkar se innan jag somnar. Någon som tittar på den?
Puss på er

Puss Ditte

2 kommentarer om “Yes!

  1. Malin says:

    Hur funkar det att ha ett köksbord i marmor med småbarn? Funderade på att köpa ett men hört så mycket om att det lätt får fläckar och att man måste vara supernoga med rengöring på rätt sätt och inte ens spill vatten på bordet..??

    • dittesvanfeldt says:

      Det funkar fint.. vi torkar efter varje måltid och visst blir det fläckar men det är ju också lika med minnen… inget jag tycker är något dåligt. ☺️❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.