Yves rocher

Hej fina ni ❣️

(Skrev detta i går när vi väntade in vårat flyg.)

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att få åka hem till mina älsklingar igen.. längtan är olidlig just nu. Men jag har haft det så himla bra! Så glad över att det var just dessa härliga tjejer jag fick åka med.

I går när ni kom fram till La Gacilly möttes vi av en väldigt fin “festival”. Food trucks, god dricka, pyssel, massage och blomsterkransar roade vi oss med hela eftermiddagen.

Vi vandrade lite genom byn efteråt, så vackert! Sen gick vi upp till hotellet igen. Där väntade spa och bubbel i gassande sol.

Fått så många skratt de här dagarna, fått energi samtidigt som jag är helt tömd just nu. Så mycket vackra intryck. Hotellet vi bodde på var verkligen magiskt! Omgivningen Underbar! Fält med blommor så långt ögat når. All hudvård görs och kommer just där ifrån. Så eko som det kan bli liksom!!

Avslutade kvällen med mingel och middag. Somnade som en stock i en väldigt skön säng till ljudet av syrsor. ?

Idag åkte vi båt genom kanalen i byn. En skvätt nervösa och fnittriga när vi fick veta att det var VI som skulle köra båten ?Men det gick såklart hur bra som helst och turen var verkligen FIN.

Nu har vi precis kramat några utav tjejerna hejdå.. har turen att få resa hem till Sthlm tillsammans med Nadja och Ulrika. ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.